Gerze Çini Atölyesi Boş Durmuyor

Gerze için başlatılan değişim sürecine katkıda bulunuyor.

Gerze Çini Atölyesi Boş Durmuyor

Gerze Belediyesi Çini Kursu Atölyesi Öğretmeni Funda Oğuz Kara ve İŞKUR programıyla desteklenen kursun öğrencileri ortaya çıkardıkları ürünlerle Gerze’ye iz bırakmaya devam ediyorlar. Gerze Limanı içerisindeki bahçelere araç lastikleri kullanılarak yağlı boya ile renklendirilen tasarımın içerisine Gerze Belediyesi Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü tarafından uygun çiçekler seçilerek dikilecek.

 Konu ile ilgili olarak bilgi edindiğimiz Çini Kursu Atölyesi Öğretmeni Funda Oğuz Kara, “ Gerze Belediyesi’nin açmış olduğu kursumuz devam ediyor. İŞKUR tarafından desteklenen çini kursu sayesinde birçok ev hanımı çini sanatının inceliklerini öğrenerek ev ekonomisine katkıda bulunma fırsatını yakaladı.

Gerze için farklı tasarımlar yaparak ilçemizin görünümüne bir nebze de olsa katkıda bulunmak istiyorum. Daha önce Gerze Belediyesi Konservatuarı çevresi için tasarladığımız saksılar herkes tarafından çok beğenildi. Ardından bu alandaki çeşmeyi boyadık ve festival sahnesinde de iz bırakmak için kolları sıvadık. Şimdi ise Liman çevresindeki bahçeler için ürettiğimiz fikirleri Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’ya sunarak böyle bir çiçek düzenlemesinin içerisine girdik. “ şeklinde açıklamada bulundu.

Haber: Özge İnce

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER