Gerze, İlk Halk Plajına Kavuşuyor.

Belovacıklı, detaylarda cankurtaranın varlığına dikkat çekti.

Gerze, İlk Halk Plajına Kavuşuyor.

 Gerze Belediyesi tarafından Hurma Dibi mevkiine başlatılan halka açık ücretsiz plaj çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kum dökülme işleminin ardından sahil boyunca örülen duvar ile çalışmaları yakın zamanda tamamlanacak olan plajın içeriği hakkında Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’dan bilgi edindik.

Belovacıklı, “Halka açık ücretsiz olarak yapılmakta olan plajın çalışmaları belediye işçilerimizin özverili çalışmaları ile devam ediyor. Elektriklendirme çalışmaları ve peyzaj düzenlemeleri yapılacak olan plajımızda halkımızın ihtiyaçlarını giderebilmesi için beşer adet duş kabini ve soyunma kabini ile tuvaletler bulunacak. Ayrıca plajımızın içinde halkımızın gıda gibi temel ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için bir adet de büfe bulundurulacak. Peyzaj çalışması tamamlandığında çimlerin üzerine sabitlenecek şezlonglar ile aileler küçük çocukları ile rahatça vakit geçirebilecek. Halkımızın güvenli bir şekilde denize girebilmesi için de cankurtaran ekipleri bulundurulacak. Plaj yolu üzerinde bulunan balıkçı barınaklarının önündeki çirkin görüntüden de bir an önce kurtulmak için balıkçılarımızın gerekli fedakârlığı göstermesini bekliyoruz.” şeklinde açıklamada bulundu.
Haber: Özge İnce






























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2016, 15:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 8 yıl Önce

başkana teşekkür ediyorum..bence burasi şu an itibariyle gayet güzel olmuş..ama buradaki tuvalet sayisinin ve duş alabilecek edevatlarin sayisinin bol olmasi lazim..umarim dilediğim gibi yapilir...emeği gecen herkesi tebrik ediyorum..saygilarimla..

babbahbı ŞLYN7A
babbahbı ŞLYN7A - 8 yıl Önce

guzel olacak benbce guzel

NAKA
NAKA - 8 yıl Önce

ni̇haayeet yillar önce i̇lk yapilmasi gereken bi̇r tür yatirim projesi̇ yillar snra akla geldi̇.

cavide demirtaş
cavide demirtaş - 8 yıl Önce

plaj yapılması çok güzel öğretmen evide kapanmasa daha güzel olurdu.geldiğimizde kalacak yer sorunu yaşıyoruz

banner381
SIRADAKİ HABER