Gerze Kadın Platformu’ndan Duyuru

8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması dolayısıyla ilçemizde etkinlikler yapılacak.

Gerze Kadın Platformu’ndan Duyuru

Gerze Kadın Platformu, 2008 yılında birkaç sivil toplum örgüt bileşeniyle kurulmuş ve on yıldan beri kadın konusunda çeşitli etkinliklerle farkındalık faaliyetlerini yürütmeye çalışmaktadır. Platform; Gerze Halkevi, Eğitim-Sen, Atatürkçü Düşünce Derneği, Eğitim-İş,Yeşil Gerze Dağcılık Doğa ve Gençlik Spor Kulübü, Gerze Kültür ve Turizm Derneği, aktivistler, sosyologlar, öğretmenler, siyasi parti temsilcileri, çeşitli meslek elemanları ve gönüllü avukatların desteğiyle, kadın haklarının savunucusu olmak için mücadele ediyor

8 Mart 2018 Perşembe günü, saat 12.15’te, Belediye dükkânları önünde Gerze Kadın Platformu tarafından basın açıklaması yapılacaktır.

10 Mart 2018 Cumartesi günü Samsun Halkevi Başkanı Şeyma Özberk ve Samsun Halkevi Üyesi Gizem Kasırga tarafından “Toplumsal Cinsiyet” temalı söyleşi gerçekleştirilecektir. Her iki etkinliğe tüm Gerze Halkı davetlidir.

https://www.facebook.com/Gerze-Kad%C4%B1n-Platformu-1008863559254146/

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2018, 00:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
nasiiiiii.......
nasiiiiii....... - 6 yıl Önce

kesin yine saçmalarlar dine dil uzat iktadara dil uzat kadın haklarının korunmasıyla alakalı ortada bir şey olmaz kesin saçmalarlar.

banner381
SIRADAKİ HABER