Gerze Sağlık Ocağı Taşındı

Gerze Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi, mevcut binalarının yenilenmesi tamamlanana kadar ilçemiz Atatürk Caddesi üzerinde bulunan binaya taşındı.

Gerze Sağlık Ocağı Taşındı

Gerze Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi, mevcut binalarının yenilenmesi tamamlanana kadar ilçemiz Atatürk Caddesi üzeri Hükümet Konağı Karşısında bulunan binaya taşındı. 1 yıl içerisinde tamamlanması beklenen yeni Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi, o zamana kadar Hükümet Konağı karşısı, A101 market üzerinde çalışmaya devam edecek.

Nisan ayında yapımına başlanılması beklenen, ama Aralık ayına sarkan yeni Gerze Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Birimi, toplamda 1300 metrekare üzerine inşa edilecek ve modern bir sağlık merkezi olacak. Yeni sağlık ocağı, 6 hekimin çalışabileceği şekilde ve engelli dostu yapısıyla Gerze’ye yakışır bir sağlık merkezi olacak.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Gürhan Tanga
Gürhan Tanga - 5 yıl Önce

Sanki bina çürük çarık yıkılıyorda yenisi yapılacak. Biraz bakım yapılsa orası yeterde artarda...

cemaleddin
cemaleddin - 5 yıl Önce

demirler normal beton da 10 senede bir milim kabuk atar. önceleri deniz kumu kullaniliyordu ki tuzlu kum bunu daha hizli yipratir.
gürhan bey hangi bilgiye göre o iddayi yazmis anliyamadim.
türkiyede normal beton arme binalar in ömrü 40-60 yildir.
bilerek konusup yazsak daha dogru olur diye düsünüyrom.

abc
abc - 5 yıl Önce

yazık bu ülkenin parasına emeklilere ve asgari ücretle çalışan insanlara gelince para yok işçi kardeşlerim en güzel cevabı mart ayındaki yerel seçimlerde verecektir...

Mustafa Öğretmenoğlu
Mustafa Öğretmenoğlu - 5 yıl Önce

Sen hangi kafayı yaşıyorsun anlamış değilim. Gerze ye hizmet ediliyor diye seçimi kaybetme korkusu yaşıyorsun anlaşılan. abc senin zihniyetindekiler 20 yıldır Gerze de kaldırım taşı kaldırıp tekrar döşüyor. bu mu hizmet anlayışın?

banner381
SIRADAKİ HABER