Gerze Sahilleri Tehlike Altında

Önlem alınmazsa yakında denize girilecek alan kalmayacak.

Gerze Sahilleri Tehlike Altında

Gerzelilerin ve uzaktan gelen gurbetçilerin en çok tercih ettiği alanlardan birisi olan Gerze Cayva Mevkii, özellikle hafta sonları birçok misafire kapı açıyor. Geçtiğimiz hafta sonu ise biraz olsun serinleyebilmek için buranın yolunu tutan vatandaşlar gördüğü manzara karşısında bir hayli şaşırdı. Deniz kenarına kadar getirilen masa ve sandalyelerin üzerinde çok sayıda boş içki şişesi gören vatandaşlar bu şişelerin bazılarının da kırılarak denizin içine atıldığını gördü.

Bir önceki hafta sonunda ise gece vakti güllerle ve konfetilerle kutlama yapılan alanda havai fişek ve pasta ile çok sayıda çöpün insanları karşıladığı alanda sağlıklı bir şekilde denizi kullanmak ve serinlemek isteyen vatandaşlar ne yapacak? Her yaş grubundan birçok insanın tercih ettiği sahilleri daha temiz kullanmak ve çöplerini toplayıp çöp konteynırlarına bırakmaları konusunda halkımızı duyarlı olmaya davet ediyoruz.


Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2017, 12:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
cemaleddin
cemaleddin - 7 yıl Önce

buralarda vakit öldüren zavallira acimak lazim. mandalar denize girdiginde bu kadar etfrafi/cevreyi kirletmez. bu varliklar kimlerdir acaba?

DOĞASEVER
DOĞASEVER - 7 yıl Önce

aynı şekil de köşk mevkini de habere konu yapabilirdiniz.özellikle gece geç saatler de fener çevresin de oturarak alkol tüketen gençler şişeleri etraf da kırmak sureti ile çevre katliamı yapıyor.ilgililere.

banner381
SIRADAKİ HABER