Gerze’de 3 yeni itfaiye aracı hizmete girdi.

Gerze Belediyesi’nin öncülüğünde ve Gerze Halkı’nın imece usulü topladığı paralarla alınan 3 yeni itfaiye aracı bugün itibariyle hizmete girdi.

Gerze’de 3 yeni itfaiye aracı hizmete girdi.

Gerze’nin en büyük sorunlarından biri olan 1970 model itfaiye araçlarının yetersizliği yeni araçların alınmasıyla nihayet çözüldü.

Gerze Belediyesi’nin başlattığı kampanyaya katılan duyarlı vatandaşların topladığı paralarla alınan 3 adet itfaiye aracı 12 Eylül 2011 tarihi itibariyle hizmete girdi.

5 tonluk su tankı ve 1,5 tonluk köpük tankı kapasiteli 2 adet söndürme aracı ile 33 metre merdivenli bir adet arazöz, itfaiye garajındaki yerini aldı.











Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet
mehmet - 13 yıl Önce

Belediyeyi bu çalışmalarından ötürü tebrik eder tüm emeği geçenleri kutlarım

mavi ay
mavi ay - 13 yıl Önce

HELAL OLSUN SANA BAŞKANIM.BELEDİYE GARAJIN DA ARTIK YER KALMADI GERZE NİN İHTİYACI OLAN BÜTÜN ARAÇLARI FAZLASIYLA TEMİN ETTİN.SIRA SİLİNDİRE GELDİ BAŞKANIM.ARTIK KİM TUTAR SENİ.UMARIM YUMUK OLAN GÖZLER ARTIK AÇILIR VE ETRAFI GÖRÜR
GERZELİ OLARAK SİZİNLE GURUR DUYUYORUM.......

vatandaş
vatandaş - 13 yıl Önce

yorumcu arkadaşın dediği gibi asfalt döşemek için silindir alınsa çok iyi olur.traktör asflt iyi iş görmüyor ve iz bırakıyor..

:))
:)) - 13 yıl Önce

başkan!! ne farkin oldu simdi termi,k isteyenlerle :) almayanın begenip kullanmadigini sen aldin :)) hani avrupa termigi kapatiyor biz aciyoruz diyorsunuz ya :)) iişte aslinda pek fark yok.. tabi bizim ülkemizde hep böle avrupanin begenip kullanmadigi hastane aletlerini aliriz itfaiye araclarini aliriz vs vs.. biz geri kalmis bir ülkeyiz hersey böle olur :)) cöplük misali.....ama yinede kutlamak gerek gerze iicin bir seyler yapiyorsunuz tebrikler .. saygilar

youokay
youokay - 13 yıl Önce

Bazı partilerin İlçe başkanları belediyenin çalışmalarını engellemeye çalışsada (Silindirin şikayet edilip geri yollanması gibi) Gerze belediyesinin gücünü artık bütün Gerze halkı benimsemiştir.Başkanımıza ve bu itfaiyelerin alınmasına yardım da bulunun herkeze şahsım adıma teşekkr ederim.

gerze
gerze - 13 yıl Önce

çok tuhaf aldıysa aldı hayırlı uğurlu olsun bukadar reklam niye kasabaların hepsimi böyle acaba biyerlerde yangın çıktı sandım baksamki bayrak asılmış bir araba ilk kez gördüm böyle bişi ey allahım

uğur
uğur - 13 yıl Önce

Bazı saçma sapan yorumlara inat Başkanım Gerze seninle VAROLMAYA devam ediyor.

naci
naci - 13 yıl Önce

bu ne yaa milletin gözüne sokar gibi :(hani nerde çevreci belediye örnegi bu mu?milleti ayağa kaldırmanın varmı bir alemi??birde gürültü kirliliğinden dem vurur bazıları..illede görülsün istiyorsan ceker belediyenin önünde bir gün teşhir edersin isteyen gider görür..hani bilinen sözdür tamda sırası görmediğin oğlu olmuş neyse...anlayana.sivrisinek misalii...


banner381
SIRADAKİ HABER