Gerze’deki Tarım Faaliyetleri Anlatıldı

Sinop İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ilçelerdeki toplantılarını tamamladı.

Gerze’deki Tarım Faaliyetleri Anlatıldı

İl Müdürü Şahin Değirmen başkanlığında yapılan toplantılara İl Müdürü Yardımcısı Ahmet Tam, tüm şube müdürleri ve ilçe müdürlüğü personelleri katıldı. Toplantılarda Boyabat İlçe Müdürü Murat Usta, Gerze İlçe Müdürü Özbay Akkaş ve Türkeli İlçe Müdürü Seyithan Tekin İlçe Müdürlükleri hakkında sunum yaptılar ve ilçenin tarımsal yapısı, üreticilerin karşılaştıkları sorunlar, çözüm önerileri, alınacak tedbirler ve 2018 yılında yapılacak çalışmalar görüşülerek karşılıklı fikir alış-verişinde bulunuldu.

İl Müdürü Şahin DEĞİRMEN 2017 yılı içerisinde gerçekleştirilen projelerin devam ettirilmesini ve ilimizde buzağı ölümlerinin en aza indirilmesini istedi ayrıca 2018 yılının ilimize ve çiftçilerimize hayırlı olmasını diledi.

Boyabat, Gerze ve Türkeli İlçe Müdürlüklerinde gerçekleştirilen bu toplantılarla 2017 yılı değerlendirme toplantıları son buldu.


Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
nasiiii.....
nasiiii..... - 6 yıl Önce

olmayan tarımın toplantısı mı düne kadar halk kendi ürettiği ile geçinirken şimdilerde köylüler bile pırasayı pazardan alıyor et avrupa dan geliyor. neyin tarımı boş sedalar.

gerzeli
gerzeli @nasiiii..... - 5 yıl Önce

herkes köyeden kaçma peşinde televizyonda izledikleri şaşa lı hayat cezbediyo kendi toprağuında kendi patron olmaktansa asgari ücretle köleliği tercih ediyo nie ışıklar var avm var bu kadar savurgan olursak daha çok ağlarız ... sonra devlet çözsun önce biz elimizi taşın altına koyacağız

banner381
SIRADAKİ HABER