Gerzeliler Adalet Yürüyüşünde.

Türkiye’nin dört bir tarafından gelen destek çığ gibi büyüdü.

Gerzeliler Adalet Yürüyüşünde.

Geçtiğimiz hafta Perşembe günü Ankara Güvenpark’tan yola çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğündeki adalet korteji, sekizinci gününde de İstanbul’a doğru yürüyüşüne devam ediyor.

25 gün sürecek 432 kilometrelik yürüyüşün yedi günü geride kaldı. Yoğun tempo ve artan sıcaklıklarda mola süreleri de uzatıldı. Adalet Yürüyüşü’nün 7’nci günü İstanbul’a 300 kilometre kala Gerede’ye bağlı Sipahiler Mevkii’nde sona erdi. 19 kilometre yürüyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler geceyi burada kurulan kamp alanında geçirdi.

Adalet Yürüyüşünün sekizinci gününde Kemal Kılıçdaroğlu’na destek olmak amacıyla   Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, CHP Gerze İlçe Başkanı İlknur Kara, CHP Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri, Yeşil Gerze Dağcılık Doğa ve Gençlik Spor Kulübü Başkanı Birol Sazak ve üyeleri ile Gerzeli vatandaşlar da 45 km yürüyecek.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2017, 14:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
H.A.
H.A. - 7 yıl Önce

ya başkan senin işin gücün yokmu ilçenin bu kadar sorunu varken boş işlerin peşinden koşuyorsun mantiksiz işlerin peşinde ne işin var gerzeli hizmet bekliyor

banner381
SIRADAKİ HABER