Gerzeliler SİYAD Panayırı’nda

Gerze Belediyesi İstanbul’da 7.si düzenlenen SİYAD Sinop Tanıtım Günleri ve Kebap Festivali’ne katıldı.

Gerzeliler SİYAD Panayırı’nda

SİYAD Ali Karakuş Piknik Alanı’nda kurulan alana stant açan Gerze Belediyesi Cuma günü açılışı yapılan etkinlikte Sinop’tan bu anlamlı organizasyona katılan tek Belediye olma özelliğini taşıdı.Fuarın en ilgi çeken standı olan Belediyemiz fuara; GERDAK, Model Gemi Atölyesi, Ahşap Oyuncak Atölyesi ve Çini & Seramik Atölyeleri ile birlikte katıldı.
Ziyaretçilerin büyük beğeni ile alışveriş yaptığı standımızda Belediyemiz tarafından hemşehrilerimize hediyeler takdim edildi. Belediye Başkanımız Sayın Osman BELOVACIKLI; Dikmen Belediye Başkanı Sayın Saim İSTANBULLU ile katıldığı fuarda hemşehrilerimizin yoğun ilgisi ile karşılaştı.Vatandaşlarımız ile bol bol sohbet eden ve hasret gideren Belediye Başkanlarımız fuar alanında kurulan Dernek standlarını da ziyaret ederek hemşehrilerimizi mutlu etti.
Sinop’tan fuara katılan tek Belediye olma özelliğini taşıyan Gerze Belediyesi; SİYAD Genel Başkanı Mehmet KURU, Sultanbeyli Gerzeliler Derneği Başkanı Mustafa CİVELEK ve hemşerilerimiz tarafından taktirle karşılanırken bir çok Belediye Başkanı da fuar alanımızı ziyaret ederek Gerze hakkında bilgi sahibi oldular.İstanbul/Ümraniye Belediye Başkanı Sayın Hasan CAN’ın da ziyaret ettiği standımızda en çok ilgi çekici unsurlardan bir tanesi ise meşhur Gerze Hacı Kadı Horozu oldu.
Birbirinden güzel etkinliklerin gerçekleştiği fuarın akşam kuşağında ise Sinoplu yerel sanatçı konserleri sahne aldı. Hemşerilerimizin doyasıya eğlendiği konserin ana etkinliğinde ise ünlü sanatçı Niran ÜNSAL eşsiz eserleri ile hayranlarını doyasıya eğlendirdi.

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER