Gerzelileri Rahatlatacak Hizmet.

Sahillerdeki çalışmalar devam ediyor.

Gerzelileri Rahatlatacak Hizmet.

Gerze Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısında gündem maddeleri karara bağlandıktan sonra meclis üyeleri tarafından belirtilen görüşler dikkate alınarak Gerze Belediyesi tarafından harekete geçildi. Toplantıda görüşülen konulardan birisi de Cayva ve Dereyeri Mevkiinde denize giren vatandaşlarımız için giyinme kabinleri ile tuvalet yapılmasıydı.

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’dan edindiğimiz bilgiye göre Cayva ve Dereyeri Mevkiine inşa edilen tuvaletlerin tesisat çalışmaları devam ediyor. Tesisatın tamamlanmasının ardından kapılarının da takılması ile bir hafta sonra tuvaletler kullanıma açılacak. Ayrıca sahil kenarlarındaki çöp konteynerlerinin yetersiz kaldığı noktada halkımızın sıkıntı yaşamaması için de konteyner sayısı artırılacak.

Haber: Özge İnce

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2017, 12:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
cemaleddin
cemaleddin - 7 yıl Önce

hicmi cevre bilincinde biri yok, ya wc lerin kapilari kaya tarafina acilmaliydi. bir ay sonra kapilar dogru calismayacak, yani kapilari piyasiya acik, kirli,pislik icinde birer wc kabinleri olacktir. insan bunlarin giris yönünü ters yaparak bir parca gizlemish olurdu.

kerim ali
kerim ali - 7 yıl Önce

soyunma kabinleri ve wc orada sart fakat resimdeki kadarsa yetersiz. çöp konteynırlarının sayısı arttırılmalı. sahilde ve denizin içinde bulunan büyük ve keskin taşlar kaldırılmalı. sahil şeridi iş makinalarıyla daha düzenli ve kullanışlı hale getirilmeli ve hatta ince çakıl yada kum serilmeli. yolun tamamı bir uçtan diğer uca hatta sol taraftaki sahile inen yere araçlara uygun hale getirilmeli. en az 3 noktada çeşme yapılmalı. sabitlenmiş masa oturma yeri ve hatta mangal yerleri olmalı. imkansız değil araçların girmeyeceği her yere ağaç dikilmeli. hemde zeytin ağacı, 500 yıl yaşasın ve 500 yıl sonra bile insanlar sizi konuşsun. sahilin tamamı halkın olsun. ticari işletmelere kapatılsın. mutlaka bir cankurtaran hazır bulunsun. etrafta çocuklara mesaj veriyormuş gibi yapıp büyüklere laf sokan "çevremi̇zi̇ ki̇rletmeyeli̇m" tabelaları olsun. olmayacak şey değil gayet yapılabilir çokta güzel olur.

banner381
SIRADAKİ HABER