Gerze’ye Çocuk Doktoru Müjdesi

Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın Ankara mesaisi yoğun geçti.

Gerze’ye Çocuk Doktoru Müjdesi

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı 9-10 Kasım tarihleri arasında bir dizi ziyaret için Ankara’ya yolculuk yaptı. Programının ilk gününde CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz’in Divan üyeliğini tebrik eden Belovacıklı, aynı gün Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı da makamında ziyaret etti. Programın ikinci gününde ise Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş ziyaret edildi.

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’yı ziyaret ederek Ankara’daki programının ayrıntılarını kendisinden öğrendik. Belovacıklı, “Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı makamında ziyaret ederek Gerze Belediyesi tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ilçemizdeki 4000 metrekarelik alanın Gençlik Merkezi yapılması için yer tahsis ettik. Bakanımızdan Gençlik Merkezi projesinin 2018 programına alınması için gerekli sözü aldık. Ayrıca şehir stadyumunun yenilenmesi ve zemininin doğal çim yerine sentetik çim yapılması için birlikte karar aldık. Tanıtım toplantısını kısa bir süre önce gerçekleştiren Yelken ve Su Sporları Kulübünün ihtiyacı olan optimist ve kürekler için de Bakanımız ilgileneceğine söz verdi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nu ziyaretimizde kendisinden ilçemizdeki Gürleyik ve Engel Derelerinin ıslah edilmesini talep ettik. Ayrıca Sinop ilinin en önemli mesire alanlarından olan İdemli’nin B tipi grubundan çıkarılarak A tipine alınması için gerekli sözü aldık. Böylelikle vatandaşlarımız yalnızca piknik yapmakla kalmayacak ve konaklama ihtiyaçları da giderilmiş olacak.

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş’ü ziyaretimizde ise ilçemizin en önemli sorunu olan çocuk doktoru ihtiyacını Sinop Milletvekilimiz Barış Karadeniz’in de desteğiyle kendisine ilettik. Müsteşarımız tarafından ilçemize çocuk doktorunun ataması yapıldı. Ayrıca kadın-doğum doktoru ihtiyacı ve yeni bir ambulans aracı için de kendisinden destek sözü aldık. “ şeklinde açıklamada bulundu.

Haber: Özge İnce

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2017, 14:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
h.a
h.a - 6 yıl Önce

teşekkürler başkan

ercan
ercan - 6 yıl Önce

emeklerin için teşekkürler başkanım.

banner381
SIRADAKİ HABER