Gerze'yi Unutmadı

Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları kararnamesi ile Sinop Gerze Kaymakamlığından Çerkezköy Kaymakamlığına atanan Metin Kubilay görevine başladı. Kubilay’a ilk resmi ziyaret Çerkezköy ilçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak tarafından yapılırken, basın mensuplarını da makamında ağırlayan Kubilay,” Trakya bölgesinde ilk defa görev yapıyorum. Gayet güzel bir ilçe ile karşılaştım. İnşallah Çerkezköy için hayırlı işler yapacağız.” dedi.

Gerze'yi Unutmadı

  Göreve başlayan Metin Kubilay, göreve başlar başlamaz ziyaretlerine gelen Çerkezköy’de görev yapan basın mensuplarını kabul etti. Çerkezköy’e ilişkin ilk izlenimlerini basın mensuplarıyla paylaşan Kubilay, “Gayet güzel bir ilçeyle karşılaştım ve inşallah hayırlı hizmetler olur. 15 Ağustos itibariyle yeni görevimize başladık. Çerkezköyümüz'de hep birlikte birlik ve beraberlik içinde hayırlı hizmetler yapmak nasip olur. Bu anlamda öncelikle ilçeyi tanıyacağız ve daha sonra daha kapsamlı konuşma imkanımız olacak.” dedi.

   İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak ve basın mensuplarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Kaymakam Metin Kubilay, “Sizlere çok teşekkür ediyorum. Görevime başlar başlamaz gelmenizden memnun oldum. Sizler de bir kamu görevi yapıyor vatandaşlarımıza doğru haber ulaşması bakımından büyük bir emek harcıyorsunuz. Sizler aracılığıyla tüm Çerkezköy’de yaşayan vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Bu bölgeye ilk defa geliyorum. Trakya’ya yakın olarak Armutlu’da 5 yıl görev yaptım. Daha sonra Sinop Gerze’ye tayin oldum ve orada da 5 yıllık görevimin ardından şimdi de Çerkezköy’deyim” diye konuştu.

   Eski görev yeri olan Sinop Gerze hakkında da konuşan Kaymakam Kubilay, “Hızla büyüyen bir ilçeydi. Geçim kaynağı olarak tarım, balıkçılık ve turizm ağır basıyor. Aynı zamanda özellikle göreve başladıktan sonra sanayi kuruluşları arttı ve tekstil sanayisi hızla büyümeye başladı. Son 3-4 yıl içinde hızlı bir gelişme gösterdi. Çerkezköy ve bölgeyi tanıdıktan sonra daha isabetli değerlendirmeler yapmamız mümkün olabilecek” bilgisini verdi.


Haber Kaynağı: Çerkezköy Bakış

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2013, 10:02
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER