Hacizli araçlar artık Sinop’a gitmeyecek.

Gerze’de de artık yediemin deposu var

Hacizli araçlar artık Sinop’a gitmeyecek.
Gerzeli girişimcilerden Şerafettin Balta ve Hasan Coşkun, sanayi bitişiğinde Star Yediemin Otopark adıyla yediemin deposu açtı.
Daha önceden haciz koyulan araçlar çekiciyle Sinop’a götürülüyor ve oradaki depoda bekletiliyordu. Deponun buraya açılmasıyla zaten malına haciz gelmiş vatandaşlara gelecek ek külfetler ortadan kalkmış oldu.
Açılan depo aynı zamanda 7 gün 24 saat yol yardım hizmetinin yanı sıra, otopark hizmeti de verecek.
Yediemin, hukuki olarak hiç bir tarafa kesin bir şekilde ait olmayan bir malın sorumluluğunu devralan kişi anlamına geliyor.

 Tel:   0 368 718 37 96
 Gsm: 0 507 769 00 57

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN BODUR...........................
HÜSEYİN BODUR........................... - 13 yıl Önce

Tamam bir bakıma iyi ama bir bakıma hiçde iyi olmamış..İnsanın binbir ümitle aldığı, yıllarca hayalini sülediiği aracının, evinin, elinden çıkması kadar daha beter ne olabilir ki,, insan bazen dr ya göz görmese yürek dayanır diye,hiç olmazsa uzakta olsa hergün göremezdik, belki unuturduk ama her gün yanıbaşında ama senin değil bu daha beter değilmi allah aşkına ...Ne diyeylim yine burukda oılsa yapılmış bunu kuran şerafettin kardeşimde böyle olsun isteyenlerden asla değildir, çünkü onun karekter yapısına çok güvenirim ama o meslekde bir para kazanma kapısıdır o yapmazsa bir başkası yapacaktır...Hele ben GERZE ye geldiğimde ne yakınından geçerim nede orada bir tanıdığımın çayını bile içmelk istemem , dayananamm,çünkü buralarda bazen dek geliyorumda fena oluyorum.HELE KRİZ ZAMANI YEDİEMİ,NLER ARACLARI ALMIYORDU ŞİMDİ YİNE ÖYLE..Dedim ya dayanamıyorum onların çoçujklarını, eşlerini kendi öz çoçuklarım ve aile fertlerimin yerine koyduğum içinde bundan dolayı...!!!!!!!!!!!!!!!

çotuk
çotuk - 13 yıl Önce

niye böyle başlıkdiye sorabilir i gerzeliler cünkü ben yaşadım amanşıhlar veşehlerle takışmayın yoksa birf büyük kabak br cuval soğanna ceza yazılır ve aracınız bağlanır anlayan anlsamışdır.

banner381
SIRADAKİ HABER