“Hakim Olacağım”

Kompozisyon yarışmasında Türkiye 3. sü olan Karlı TOBB öğrencisi ödüllendirildi.

“Hakim Olacağım”

  Milli Eğitim Bakanlığınca Çanakkale Savaşlarının 98.yıldönümü nedeniyle ortaokullar arasında düzenlenen kompozisyon yarışmasında Türkiye 3. sü olarak gururuz olan Gerze Karlı TOBB Ortaokulu öğrencisi Zeynep Çengel Gerze Kaymakamı Metin Kubilay tarafından Kaymakamlık Makamında 11 Nisan 2013 Perşembe saat 15.30 da düzenlenen törenle bir tam altın ve 1.000 TL.  nakit para ile ödüllendirildi.

  Ödül törenine Gerze Kaymakamı Metin Kubilay’ın yanı sıra Gerze İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Karlı TOBB İlköğretim ortaokulu Müdürü Adem Yönet, Gerze Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Leyla Tuna ve Türkiye 3. sü öğrencimizi Zeynep Çengel katıldılar.

  Zeynep Çengel ’in kendisine sunduğu çiçeği kabulle başlayan törende yaptığı konuşmada, Kaymakam Metin Kubilay, “İlçe Kaymakamlığı olarak öncelikli meselemiz eğitimdir. Kompozisyon yarışmasında ilçemizi temsil eden öğrencimiz Zeynep Çengel’ i teşvik etmek ve başarıyı desteklemek üzere kendisine bir tam altın ve 1.000 TL. nakit para ödülü verilmesi kararını aldık Kendisiyle gurur duyuyorum, ne mutlu bize ki artık ilçemizin Türkiye çapında derece yapan öğrencileri var” dedi.

  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç; Kaymakam Metin Kubilay’ a eğitime verdiği destek için teşekkür ederken,” Zeynep sizin ve eğitimcilerin desteği ile okuyacak ve ülkesine faydalı bir birey olacak” dedi.

  Karlı TOBB Ortaokulu Müdürü Adem Yönet ise, “Zeynep’ i yazma konusunda teşvik eden en önemli unsurlardan biri de okulumuzu ziyaret eden yazar Fatih Erdoğan’ la yaptığı sıcak sohbet ve söyleşi olmuştur. Kendisi ile gurur duyuyoruz” dedi.

  Türkiye 3.sü ödüllü öğrenci Zeynep Çengel duygularını” Beni bu ödüle layık gördüğünüz için teşekkür ediyorum, Devlet ve milletime şu binada görev yapmak istiyorum, idealim HAKİM olmaktır.” dedi.

  Tören Kaymakam Metin Kubilay’ ın, 24 Nisan 2013 günü Çanakkale’ de yapılacak ödül törenine gidecek okul müdürü Adem Yönet ve ödüllü öğrenci Zeynep Çengel’ e “hayırlı yolculuklar” dilemesi ile son buldu.
Haber: Nurgül Gençay

















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2013, 09:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzem
gerzem - 11 yıl Önce

zeynep'in mutluluu ve heyecanı gözlerinden okunuyor. zeynep'in başarısının kaymakamımızın gözünden kaçmaması ve onu ödüllendrimesi zeynep'i daha da çok başarılı bir öğrenci yapacaktır.tekrar tebrikler zeynep. umarım idealin gerçekleşir ve hakim olursun

bekir demirci
bekir demirci - 11 yıl Önce

sevgili yavrum yürektean kutluyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.

cevriye arslan
cevriye arslan - 10 yıl Önce

ceriye yavrum seninle gurur duyuyom allahım zihin açıklığı versin

banner381
SIRADAKİ HABER