Halk Plajının Müjdesini Verdi

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy ve Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Öz ile birlikte liman mevkiinde ilçemizin sezona en iyi şekilde hazırlanması hususunda tespitlerde bulundu.

Halk Plajının Müjdesini Verdi

Son yıllarda turizm sezonunun gözde ilçelerinden olan Gerze’de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yaz sezonuna en iyi şekilde giriş yapmak isteyen Başkan Şensoy, ilçemizin en iyi şekilde misafirlerini ağırlaması hususunda da ilçe turu yaparak tespitlerde bulundu.

İlk olarak liman içi mevkiine giderek burada incelemelerde bulunan Şensoy, özel işletmelerin işlettiği plajlara yakından göz attı. Gerçekleştirdiği incelemelerin ardından tespitlerde bulunan Şensoy ilk olarak peyzaj çalışması yaparak burasının ilçemize yakışır bir hale gelmesi hususunda talimat verdi. Ardından özel işletmenin sözleşme gereği sınırına istinaden yaptırımda bulunan Şensoy, vatandaşımıza müjdeli bir haber verdi.

Müjdeli haberi duyuran Şensoy yaptığı açıklamada; “İlçemizi yaz turizmine hazırlama hususunda sokağa çıkarak tespitlerde bulunduk. Yapacağımız çalışmalarla herkesin takdirini kazanacağımıza eminim. Bu hususta liman içi mevkiinde özel işletmeciler tarafından vatandaşa hizmet veren beachlerde peyzaj çalışması başlatıyoruz. Ayrıca, aynı bölgede hizmet veren işletmemizin sınırını da belirleyip, bölgenin devamını hala açık ücretsiz plaj haline getireceğiz. Vatandaşlarımız belirlediğimiz bu bölgede artık ücret ödemeksizin dilediği gibi denizin tadını çıkarabilecek.” Dedi.

İncelemelerine devam eden Şensoy ziyaretinin son bölümünde ise Gürleyik Deresi’ni inceledi. Yıllardan beri ilçemize yakışmayan bu görüntünün yaz sezonunda olumsuz bir izlenim yaratacağını belirten Şensoy, buranın da temizlenmesi hususunda ekiplere talimat verdi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mahir çayan
Mahir çayan - 5 yıl Önce

İnsanlar denize girmek için sinop a gidiyor.Yıllardan beri Gerzeye halk pilajı yapılamazmıydı.Her şeye para bulunuyorda bu puroje için bulunamazmıydı.akp li deyilim akp nin düşüncelerinden dolayı asla oy vermem.Akp böyle bir purojeyi hayata geçirirse saygı duyarım.

CELAL ŞAHİN
CELAL ŞAHİN - 5 yıl Önce

BAŞKANIMIZA KOLAY GELSİN YAPARSA KİM YAPAR A K P BAŞKANIM YOL LARRDA YAPILMIŞ ENGELLİ ATLAMA SETLERİ NİZAMİ BİR ŞEKLE GELİŞİR İNŞALLAH ADATA TUZAK KİBİLER BAŞARILAR DİLERİM

Gerzeli
Gerzeli - 5 yıl Önce

Sayin başkan gerzeye adam gibi plaj lazim... gerzenin plaj olayi tam anlami ile çözülürse bu iş tamamdir... T lerin oldugu yere plaj yapilabilinir...
Liman içine halk plaji olmaz... olsada uyduruk birşey olur... liman temiz degil denize girilecek yer değil...
Gerzenin ve gerzelilerin en buyuk sikintisi yazin plaj... çocuklari duzgun plaj olmadigi için sinopa taşimaktan perişan olduk yaaa... vAllahi...

banner381
SIRADAKİ HABER