Halk Toplantısı Yapıldı

09 Mayıs 2017 Salı saat 14 00 da Çarşı mahallesinde bulunan Bodrum Kafede İlçe Kaymakamı ve ilgili ilçe idare şube başkanları ile halkın sorunları ile çözüm önerilerinin görüşüleceği halk toplantısı yapıldı.

Halk Toplantısı Yapıldı

Toplantıya Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Gerze Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, Gerze Belediye Başkan vekili Semra Demir Gerze Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Aydın, Gerze Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, Gerze Emniyet Müdür Vekili Aslı Özcan, Gerze Devlet Hastanesi Baş Hekimi Şevket Terkan, Gerze Müftüsü Bayram Karar ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Leyla Tuna katıldı.

Toplantıya katılan Çarşı Mahallesi sakinleri mahallerindeki sorunları masaya yatırdı. Sorunların en başında ilçenin genelinde yaşanan trafik sıkışıklığı ve park sorunu toplantının gündemini oluştururken bir vatandaş da Cuma pazarının yerinin değişmesi talebini sunması üzerine Gerze Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Aydın söz alarak haftanın yedi günü faaliyet gösterecek olan Atatürk mahallesindeki açılacak olan organik Pazar yeri mevcut Pazar yerini rahatlatacak olup mevcut Pazar yerinin de altı otoparklı modern Pazar yeri yapılacağını dile getirdi.

Diğer sorunlardan bir tanesi de CHP İlçe Başkanı İlknur Kara tarafından Gerze Otobüs Terminali mevkiindeki trafik sıkışıklığı ve kıraathanelerin önünde oturanlardan yoldan geçen bayanların rahatsız olduğunu söyledi.

Haber: Velaattin Saatçi

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2017, 12:04

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER