Hayırlı Olsun

Başkan Belovacıklı, restorasyonu tamamlanan makam odasında konuklarına kahve ikramında bulundu.

Hayırlı Olsun

Belediye Meclis toplantısının Şubat toplantısının bitiminin ardından Belediye Başkanı Osman Belovacıklı,  Belediye Meclis Üyelerine sürpriz yaparak, yeniden düzenlenen Belediye Başkanlığı Makamına davet ederek kahve ikramında bulundu. Konuklar Belediye Başkanlığı makam odasında yapılan restorasyonu son derece yerinde bularak beğenilerini ifade ettiler.

Belediye Başkanı Belovacıklı sohbette yaptığı kısa konuşmada; “  Gerze ilçesi ve halkını temsil eden Başkanlık Makamının artık elden geçirme vakti gelmişti, yaptığımız çok az bir masrafla ilçemize yakışır bir konuma getirmeye çalıştık. Masa ve misafir koltuklarımızı değiştirme gereğini duymadık. Tavan ve duvarlarda yaptırdığımız küçük çaplı restorasyonlar ile makamı daha sade ve hoş bir görünüme kavuşturduğumuzu düşünüyorum, belediyemize ve konuklarımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.



Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2016, 15:34

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet yılmaz
mehmet yılmaz - 8 yıl Önce

başkan odanın kapısını büyüttür birazda iceri giren arkadaşlar kafasını vurmasın

HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 8 yıl Önce

makamiz güzel olmuş...bence o makam kapisi orada hiç olmamliydi...belediye başkanlarini kendi halki secer..o yüzden sadce özel toplantilarin hariçinde o kapi orada olamamli derim..benim açizane görüşüm budur..katilirmisinnnnnnn,,katilmazmisiniz oda sizin takdirinize kalmiş bir şeydir...ister kaldirirrrrrrrrrr,isterseniz kaldirmazsiniz..ama şu yangin evleri işinden bir vazgeçin..bu iş sizin imajiniza,hizmet anlayişiniza,eski bir eğitimçi olşunuza ve şehri emin bir insan oluşunuza çok zeval verecektir...size güvenmiş, oy vermiş insanlarin büyük bir kisimina haksizlik yapiyorsunuz, bu iş size ileriki secimlerde asla hayir getirmeyecek bir tututumdur..birisi sizi bu konuda biraz aydinlatmali derim..elbete bundada keyfiyet sizindir..biz vatanndaşiz siz ise;;herkesin belediye başkanisiniz,elbet hüseyin bodurunda beldiye başkanisiniz..saygilarimla..!!!!!!!!!!!!!!!

banner381
SIRADAKİ HABER