Hem başkan, hem de zabıta

Dikmen Belediye Başkanı Hüseyin YÜKSEK, Dikmen'e mesire yeri kurmak için hazırladığı projeyi hayata geçirmek için kendisi zabıta yeleğini giyerek bizzat çalışmaların başına geçti.

Hem başkan, hem de zabıta
 Dikmen Belediye Başkanı Hüseyin YÜKSEK, Dikmen'e mesire yeri kurmak için hazırladığı projeyi hayata geçirmek için “senelerdir tek bir çivi çakılamamış olan şirin ilçemize gerketiği özeni ve hak ettiği yere gelmesi için iş başa düştü.” diyerek zabıta yeleğini giydi ve sıfır hata olması için bizzat çalışmaların başında durdu.
 
 Başkan YÜKSEK “Hizmet bununla sınırla kalmayacak. Hizmetlerin en güzelini en modern bir şekilde halkıma sunamaya devam edeceğim. Sürekli ilerlemeyi ve gelişmeyi temel ilke olarak benimsediğimiz, çağdaş bir yerel yönetimcilik anlayışı içerisinde, İlçemizin   önceliklerini göz önünde bulundurarak hizmetlerimizi belli bir plan dâhilinde gerçekleştirip,  sahip olduğumuz kaynakları verimli ve etkin kullanmaya çalışarak  ilçemizdeki güzellikleri ön plana çıkaracağız.” Dedi.

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
...........................HÜSEYİN BODUR........................
...........................HÜSEYİN BODUR........................ - 13 yıl Önce

Sayın başakanı şimdi takdir ediyorum niyemi?...ZABITA, BİR BELEDİYENİN AYNASIDIR..Başakan bunun farkına vardığındanmıdır onu bilemem ama o zabıta gömleğini, ünüformasını giyipde helede ufacık bir , belde veya ilçede görev yapmayı hwer babayiğit memur beceremz, siyasetin her alanda koktuğu, korku saldığı hele, hele secimle gelen bir beşlediye başkanının, bir meclis üyesinin ilk kafaya taktığı,ilk intikam almak istrediği meur zabıtadır.Secimle gelen bir sivilin emrine DEVLET in ömemurunun verilmesine yıllardır hiççççç ama hiiçççççççç hoş bakmayan birisiyimdir bunu memur olmadan önçleride yadırgıyordum olmaz böyle şey diyordum ama oluyor işte.Başkanı bunun için takdir ettim,umarım makamındada zabıtaya karşı ön yargılı değildir, intikam hırsı ile bağlı değildir intikam alsada hiç bir şey değişmez biraz moral bozar, huzur bozar,hayata bakışınızı basite indirger, bununda hem belediye başkanına zararı hemde o beldeye aşırı şekilde tahribatı vardır .ALLAH huzurunuzu bozmasın...

banner381
SIRADAKİ HABER