Her Yıl Katılım Azalıyor

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’da bağımsızlık ateşini yakarak Kurtuluş Savaşı’nı başlattığı 19 Mayıs 1919’un 98’inci yıldönümünde Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

Her Yıl Katılım Azalıyor

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çelenk koyma törenine Gerze Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İsmail Karaman, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, CHP İl Genel meclis Üyesi Necmettin Çakır, kamu kurum ve kuruluşları, siyasi partiler, sivil toplum örgütleri, öğrenciler ve vatandaş katıldı.

Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz anısına 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımız okundu.

Saat 10 30 Festival alanında devam edecek olan etkinlikler hava muhalefeti nedeniyle yine aynı saatte yapılmak üzere ilçemiz kapalı spor salonuna geçildi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2017, 13:12

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet mehmet
mehmet mehmet - 7 yıl Önce

"her yıl katılım azalıyor" manşetiyle haber yapmandaki amaç belli. bu densizliğinizin hesabı bugün olmazsa da elbet bir gün sorulur ve emin ol ki sorulacaktır. bu önemli günde bu başlıkla haber yapmanın amacı belli. bil ki amacın ız birilerine yağ çekmek ve göze girmekse geçmişte olduğu gibi gelecekte de siz ve sizin gibiler gözden çıkarılmaya müstahaksınız.
bu yorumu da yayınlamayacağına adım gibi eminim.olsun en azından okuyacaksın. bu radan yazdıklarımı emin ol ki yüzüne de söylemekten çekinmem.
Editör Notu: geçmiş yıllardaki etkinliklerle mukayese ederseniz başlığı anlarsınız. ortada yanlış bir haber var ise gerekli mercihlere şikayetinizi yapabilirsiniz. yüzüme söylemektekten çekinmeyeceğinizi yazmışsınız ama adınızı bile yazmamışsınız.
eminimki bu günün anlam ve önemini sizden daha iyi bildiğime inanıyorum.

cemaleddin
cemaleddin - 7 yıl Önce

yeni nesilin bashka öncelikleri var. bir sheyde sonsuz degildir. her bashlangicn birde sonu vardir.

banner381
SIRADAKİ HABER