Hüseyin Topçu, Tekrar Başkanlığa Seçildi

"Gerze Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi genel kurulunda Hüseyin Topçu tekrar güven tazeleyerek başkanlığa seçilirken, açık oylamaya tepki gösteren Kasım Uyanıksoy adaylıktan çekildiğini açıkladı."

Hüseyin Topçu, Tekrar Başkanlığa Seçildi

Gerze Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi olağan genel kurulu Bodrum Kafede saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan genel kurulun divan başkanlığını Sinop Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Cemal Gürsel Öz yaptı. Faaliyet, çalışma, gelir gider, denetim raporları okunarak oylandı. Yoğun ilgi ve katılımın olduğu genel kurulda mevcut başkan Hüseyin Topçu’ nun karşısına aday olarak çıkan ilçe esnaflarından Kasım Uyanıksoy, seçimin açık oylama usulü yapılacağını öğrenmesi üzerine tepki göstererek seçimden çekildiğini açıkladı. Yapılan seçimde mevcut Başkan Hüseyin Topçu tekrar başkanlığa seçildi.

Başkan Topçu seçimin ardından tüm esnaflara teşekkür ederek “yüzü asık insan görmek istemiyorum diyerek, "Ben ve yönetimim siz değerli esnaf arkadaşlarımıza destek olmak için elimizden geleni yaptık. Ben bu göreve gelirken 'Yüzü asık, gözleri gülmeyen bir insan görmek istemiyorum' dedim. Ben bu dünyaya gelen herkesin Cenab-ı Hakkın verdiği nimetlerden, haklardan faydalanmasını istiyorum. Bugüne kadar yaptıklarım, yapacaklarımın hepsi esnafım için oldu, esnafım için de olacak. Ben ve yönetimim sizler için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 UYANIKSOY; ADALETSİZ BİR SEÇİM OLDU Gergin geçen genel kurulda açık oylamaya tepki göstererek adaylıktan çekilen Kasım Uyanıksoy, yaptığı basın açıklamasında seçimin adaletsiz yapıldığını ileri sürdü. Seçim öncesi esnaflara pirinç dağıtımını da eleştiren Uyanıksoy, “Seçim sandıkta olsun, adaletli olsun diye elimizden geleni fazlasıyla yaptık ama demokratik bir seçim olmadı. Seçimden önce pirinçler dağıtıldı ve divan başkanının yaptığı kelime oyunlarından sebep sandık gelmemiştir. 424 oy toplandı, seçmenlere seçim var denmeden direkt oylama ile seçim bitti” şeklinde konuştu. ESNAFIN HAKKINI ESNAFA VERİYORUM Bu arada seçim öncesinde katılımcılara pirinç dağıtılmasına gelen eleştirileri yanıtlayan Gerze Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Topçu, "Esnafın hakkını esnafa veriyorum, bu benim esnafa hediyemdir" ifadelerini kullandı.

YENİ YÖNETİM

Yapılan genel kurulu ardından Hüseyin Topçu başkanlığında oluşan yeni yönetim şu isimler yer aldı:

Asil Üyeler;

Hüseyin Topçu,

Hüseyin Bakır,

Alp Arslan

Erol Sarıca

Erol Yıldız

Denetim Kurulu Asil Üyeleri;

Atalay Çengel,

Kader Teke

Bölge Birliği Temsilcileri Asil Üyeleri;

Hüseyin Topçu,

Ali Yılmaz,

İbrahim Geyici
 

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER