Hüseyin Yüksekten Kınama.

Dikmen Belediye Başkanı Hüseyin Yüksek Hakkari’deki hain saldırıya tepki gösterdi

Hüseyin Yüksekten Kınama.

  Dikmen Belediye Başkanı Hüseyin YÜKSEK, Hakkari Dağlıca Bölgesinde askeri birliğe teröristlerce düzenlenen saldırıda Şehit olan Askerlerimize Başsağlığı ve Yaralanan askerlerimize Allah’ tan acil şifa diledi.

Türkiye’ nin Tek Vatan, Tek Millet, Tek Devlet olduğunu söyleyen Başkan Yüksek, “Hakkâri’nin Dağlıca bölgesinde askeri birliğe 3 koldan teröristlerce saldırı düzenlendi. Saldırıda ilk belirlemelere göre 8 askerimiz şehit oldu, 15 askerimiz yaralandı. Sabaha karşı 05.30 sıralarında gerçekleşen saldırının ardından şiddetli çatışmalar yaşandığı ve çatışmaların halen sürdüğü bildirildi. Herkesin aklını başına alıp bir kez daha düşünmesi lazım. Böyle kardeş kanı dökmeye karşı duruşumuz nettir.

Ay yıldızın şehit kanları ile buluştuğu bayrağımız dalgalanmaya devam edecek. Bunun dışında kalan, boş bir hayal ve kuruntudan ibarettir. Tek vatan, tek millet, tek devlet olarak birlik içinde yaşamaya devam edeceğiz, buna kimse engel olamayacak. Türkiye, bu işlerin üstesinden gelecek. Belki daha da kayıplarımız olacak ama, kimse bizi bir operasyona tabi tutamayacak, bunu çok net olarak belirtirim. Hiç kimse vatandaşlarımızı birbirine düşürmeye kalkmasın'' diye konuştu.



Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2012, 12:15
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER