Huzur Andı İçtiler

İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Şardağ mahalle muhtarlarını makamında kabul etti.

Huzur Andı İçtiler

  Gerze İlçe Emniyet Müdürlüğünce her 6 ayda bir periyodik olarak, ilçe mahalle muhtarları ile yapılan huzur toplantısı ile Başkomiserlik rütbesinden Emniyet Amirliği rütbesine yükselen Emniyet Amiri Ayhan Şardağ’ı tebrik etmek amaçlı olarak Emniyet Müdürlüğüne gelen ilçemiz Köşk mahallesi muhtarı Ali Şükrü Alaçamlı, 19 Mayıs mahallesi muhtarı Zeki Özdemir, Çarşı mahallesi muhtarı Şuayıp Demir ve Cumhuriyet mahallesi muhtarı Veysel Yiğit emniyete gelişlerinde müdür Ayhan Şardağ tarafından karşılandılar.

  Toplantı içeriği ile ilgili olarak muhtarlar mahallelerinde gelişmeleri, taleplerini Emniyet Müdürü Şardağ’a ilettiler. Müdür Şardağ mahalle muhtarlarına ilçedeki zaten var olan huzur ortamının kalıcılığının sağlanması için alınması gerekli önlemler konusunda bilgi alışverişinde bulunarak, konu ile ilgili düşüncelerini mahalle muhtarları ile paylaştı.

Son derece sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen huzur toplantısı emniyet çalışanları ile mahalle muhtarlarının toplu fotoğraf çektirmeleri ile son buldu.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2013, 10:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
stad cad.
stad cad. - 11 yıl Önce

güneş açinca toz .yağmur yağinca çamur.huzur diz boyu muhtarim.emekli g.ç...

banner381
SIRADAKİ HABER