İkinci Kitabını dağıttı

İlçemiz iş adamlarından İsmail Mızraklı Gerze’m adlı 2 kitabını okurlarına dağıttı.

İkinci Kitabını dağıttı

Geçtiğimiz yıl 13 Şubat Gerze Yangını ‘nı anma töreninde 60.yıl anısına yangından önceki Gerze’yi tanıtan “Gerze’m” isimli kitabı bastıran işadamı İsmail Mızraklı bu yılda daha kapsamlı şekilde yeni bastırdığı Gerze’m 13 Şubat 1956 öncesi adlı ikinci kitabını dağıttı.

Mızraklı, “Kıymetli hemşerilerim, Gerze’m 13 Şubat 1956 yangınını yaşayanlara maziyi hatırlatmak ve daha sonraki nesillere kaynak oluşturmak amacıyla hazırlandı.

Yerleşim planlarımızın içerisinde yerleşim adalarını, adalar içerisinde kişilere ait konutları ve işyerlerini, bağları, bahçeleri ayrıca topluma hizmet veren camileri, çeşmeleri, hamamları, sinemaları ve kuruluşları bulabilirsiniz. Bu çalışmayı hazırlarken, Gerze’nin zengin tarihine ilişkin fotoğraflara ve geçmişten günümüze ulaşan yazılı kaynaklara mümkün olduğunca yer verdik.

Sunuşumuza başlamadan evvel 13 Şubat 1956 yangınında hayatlarını kaybeden 21 kıymetli hemşerilerimizi rahmetle anıyorum. Nur içinde yatsınlar…” dedi.




































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2017, 13:15

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 7 yıl Önce

gerze ve gerzeliye tarihi yönden büyük yardimi dokunan ismail abiğimin ikinci kitabindan dolayi kutluyorum...Allah razi olsun diyorum...emeklerinize sağlik, ...bu kitapdan beş adet mümkümnü varsa isityorum..fazla olursada hayir demem...ellerinizden öpüyorum abiğim,saygilarimla..!!!!!

banner381
SIRADAKİ HABER