İlk Durak Belediye

Yeni kurulan derneğin başkanı Birol Sazak ilk olarak Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’yı makamında ziyaret etti.

İlk Durak Belediye

  Gerze Tüm Engelliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Birol Sazak ve Yönetim Kurulu Üyeleri Emine Acehan, Nuri Coşkunsu, Erol Sucu ve Zafer Baş Belediye Başkanımız Osman Belovacıklı’yı makamında ziyaret ederek kurdukları dernek hakkında bilgi verdiler.

  Dernek Başkanı Birol Sazak konuşmasında, “Dernek engellilerin anayasal hak ve hürriyetlerden azami bir şekilde faydalanmalarını, engelli tüm vatandaşlarımız ile engellilerin sorunlarıyla ilgilenen insanları, engelli yakınlarını bir araya getirmek, engellilerin sorunlarını ilgili kamu kurum ve kuruluşlarına iletmek ve sorunların çözümüne yardımcı olmaktır. Öncelikle hizmetlerimizi daha iyi yürütmek amacıyla dernek binasına ihtiyacımız var. Bu konuda Kaymakamlık, Belediye ve duyarlı yardım sever vatandaşlarımızdan yardımlarını bekliyoruz. Çünkü çalışacağımız bir bina olmadan hedeflerimize ulaşmak mümkün olmayacaktır .” dedi.

  Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasında, “ Engelli kardeşlerimizi toplumun birer ayrılmaz parçası olarak görüyoruz. Dolayısıyla engelli kardeşlerimize farklı yaklaşmaktan ziyade onların yaşam koşullarında birliktelik, samimiyet, anlayış ve hoş görülü olmak zorundayız. İlçemizde bu derneğin açıklamasından memnun oldum ve Gerze Tüm Engelliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne desteklerimi esirgemeyeceğim.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2015, 15:42

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Bayram Gökçe
Bayram Gökçe - 9 yıl Önce

Arkadaşım yolunuz açık vehayırlı olsun. Daima karınca kaderince yanında olmaya çalışırım. Bu tür hizmetleri yapmak her yiğide nasip olmaz. Allah umduklarınla beraber etsin.

banner381
SIRADAKİ HABER