İşçiye Çifte Bayram

İşçinin ve emekçinin yanında duran ve alın terinin hakkını vermeye gayret gösteren Şensoy, imzaladığı Toplu İş Sözleşmesi’yle birlikte işçisine çifte bayram sevincini yaşattı.

İşçiye Çifte Bayram

KHK ile kadroya geçen Taşeron İşçiler için DİSK/Genel İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Mutlu KARABACAK ile müzakerelerde bulunan Gerze Belediye Başkanı Cevat şensoy, işçisinin beklediği müjdeli haberi imzaladı. Gerçekleşen müzakerelere Belediye Başkan Yardımcısı Fatih ÖZ, İş Yeri Temsilcisi ve İşçi kardeşlerde katılırken yapılan sözleşme ortak kararla imzalandı.

İşçilere mübarek Ramazan Bayramı öncesi imzaladığı sözleşmeyle çifte bayram mutluluğunu yaşatan Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “İşçilerimiz, memleketimizi kalkındırmada en önemli konumdalar. İşçinin ve emekçinin alın teri kurumadan hakkını vermeye gayret gösteriyoruz. Gönül isterki daha iyi şartlarda bir sözleşme imzalayalım. Ancak mevcut düzende ortak mutabakatla bir yıllık sözleşmemizi imzaladık. Bu hususta işçi kardeşlerime ilk altı ay %6, ikinci altı ay %6 zam ve sosyal haklarına kazanımlar sağladık. Ayrıca imzaladığımız sözleşme gereği işçilerimizin haftalık 45 saat çalışma saatini 40 saate düşürdük. İmzaladığımız Toplu İş Sözleşmesi Gerze Belediyesi, DİSK/Genel İş ve emekçi kardeşlerimize hayırlı ve uğurlu olsun.” Dedi.

Müjdeli haberin görüşmeleri çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER