İzleyicileri Büyülediler

Gerze Belediyesi Konservatuarı Çocuk ve Gençlik Korosu hazırladıkları “Yeryüzündeki Yıldızlar” adlı konser programıyla izleyicilere dolu dolu bir gece yaşattılar.

Peritozu Organizasyon tarafından sahne dekorunun yapıldığı konsere Gerze Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI, Belediye Meclis Üyesi H. Yücel YUVACI, Gerze Devlet Hastanesi Başhekimi Şevket TERKAN, Hamidiye Mahallesi Muhtarı Ramis KALAY, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Nevzat BAL İYİ Parti Gerze İlçe Başkanı Cemal YILDIZ ve çok sayıda izleyici katıldı.

Gerze Belediyesi Sedat IŞIDI Kültür ve Sanat Merkezi’nde saat 19.30 da başlayan konserin koro şefliğini İlknur AKKOCA, Saz-Grup şefliğini Yalçın AKKOCA ve sunuculuğunu Behice UYANIK gerçekleştirirken program Behice UYANIK’ın okuduğu şiirle başladı.

Ardından, miniklerimizin sırayla sahne aldığı programda izleyiciler geleceğin solistlerini ayakta alkışlarken “Atatürk Çocukları” adlı eser Kültür ve Sanat Merkezi’ni dolduran izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı. Birbirinden güzel eserleri muhteşem biçimde yorumlayan çocuk ve gençlerimizin konseri iki perdeden oluşurken izleyiciler unutamayacakları bir gece daha yaşadılar.

 Konserin sonunda Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI çiçek takdimi ve konuşmasını yapmak üzere sahneye davet edilirken yaptığı konuşmada; “Öncelikle geleceğimizin teminatı çocuklarımıza bu harika geceyi bizlere yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Cumhuriyet’imizin 95.yılını yaşadığımız bu yıl görüyoruz ki Atatürk gençliği gün geçtikçe çoğalıyor ve onun izinden yürüyor. Yol yapılır, kanalizasyon yapılır, park ve bahçeler yapılır ancak bunların hiçbir önemi yoktur. Çünkü bu çalışmalar yıllar geçtikçe eskir. Ancak sanat asla eskimez ve unutulmaz. Ben bu vesileyle değerli öğretmenlerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Çünkü böyle sanat aşığı çocuklar yetiştirmek gerçekten kolay değildir. Ayrıca sizlere bir müjde daha veriyim. Önümüzdeki mübarek Ramazan Ayı’nda da korolarımız sizlerle beraber olacak. Ben bu geceyi hazırlayan değerli koro şefimize, saz üstatlarına ve canımız cananımız çocuklarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizleri bu konserde de yalnız bırakmayan siz değerli Gerzelilere şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Gerçekleşen konser programı hep birlikte çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER