Karaömeroğlu'ndan Kritik Çağrı

Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, Sinop’ta ellerinde iş makinası bulunan tüm iş insanlarına çağrıda bulunarak; “Deprem bölgesinde çok acil her türlü iş makinasına ihtiyaç duyulmaktadır. Bu konuda tüm Sinoplu iş insanlarımızın, duyarlı olacağına inanıyorum.” dedi.

Karaömeroğlu'ndan Kritik Çağrı

Merkez Üssü Kahramanmaraş’ta bulunan ve 10 ili etkileyen, deprem felaketinden sonra tüm Türkiye bölgeye yardım için seferber olurken, sabahın erken saatlerinden itibaren, Valilik İl Afet Koordinasyon Merkezi, Sinop Valiliği’nde çalışmalarını sürdürüyor.

Sinop Valisi Karaömeroğlu yardım toplama merkezi olarak, 85. Yıl Kemalettin Sami Paşa Spor Salonu’nu belirlediklerini, belediyeler ve ilçe kaymakamlıklarında toplanan yardımlarında bu merkeze alınacağını belirterek, “Duyarlı halkımızın sabah saatlerinden bu yana bir seferberlik içinde olduğunu biliyorum. Ve bunun için Sinop Halkımıza şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Sinop Valisi Karaömeroğlu, deprem bölgesinde en acil, ihtiyaçların başında; iş makinaları ve her türlü iş araç gereçleri gelmektedir. Elinde iş makinası ve iş araç gereçleri bulunan tüm iş insanlarımıza sesleniyorum. Şimdi birlik zamanıdır. Elinde gerekli ekipmanları bulunan iş insanlarımızın valiliğimiz ile irtibata geçmesi hayati önem taşımaktadır. Bu konuda da duyarlı olacaklarına eminim. Koordinasyon merkezimiz görev başında olup, 24 saat kesintisiz hizmet verecektir” diye konuştu.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER