Karavan ile Yollarda.

Şirin Gerzemiz misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Karavan ile Yollarda.

Sonbahar mevsiminin gelmesi ve hava sıcaklık değerlerinin düşmesi nedeniyle yaz sezonu kapanırken ilçemizin güzelliklerini görmek isteyen misafirler rotasını değiştirmiyor. Karavan ile Ankara’dan başlayan yolculuklarına Gerze’yi de ekleyen misafirlerimizi ayağının tozuyla Gerze Liman Mevkiinde karşıladık ve kendileriyle keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Ali Aydemir 60 yaşında ve emekli. Oto tamircisi olan Ali Bey ,eşi Güllü Hanımı ve ablası Semiha Agvan’ı da yanına alarak 22 Aralık 2016 Perşembe günü karavan ile Ankara’dan yola çıktı. Batı Karadeniz Bölümünden başladıkları seyahat son duraklarından birisi olan Gerze ile devam ediyor.

Ali Bey, “ Çocukluğumdan gelen bir heves ile geçen yıl kendime bir karavan aldım. Bu yıl karavan ile ikinci yolculuğumuza çıktık. Müşterilerimden birisinin sohbet esnasında sık sık Gerze’den söz etmesiyle burayı görmeye karar verdim. Bugün Gerze’nin güzelliklerini keşfedip geleneksel yemeklerinin tadına bakacağız.

Gezdiğimiz yerlerde bir gece konaklayarak devam ettiğimiz seyahat buradan Samsun’u da görüp gezmemizle sona erecek ve oradan Ankara’daki evimize geri döneceğiz. Karavanımız dört yatak kapasiteli ve içerisi oldukça ferah. Çok güzel ve keyifli bir yolculuk geçiriyoruz. Karavan ile yolculuk hayali olan herkese karavan almasını tavsiye ediyorum.” şeklinde konuştu.

Haber: Özge İnce

 



Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2016, 11:32
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER