Katliama Tepkiler Sürüyor

Gerze Demokrasi Platformu 10 Ekim katliamına tepkisini, 13 Ekim 2015 günü kitlesel yürüyüş ve basın açıklaması ile gösterecek.

Katliama Tepkiler Sürüyor

10 Ekimde Ankara’da düzenlenen Barış, Emek ve Demokrasi mitinginde hayatını kaybeden 128 yurttaşımızın acılarını yüreklerinde hisseden, KESK, DİSK, CHP, HALKEVLERİ ve ADD gibi sivil toplum kuruluşları, Gerze Demokrasi Platformu adı altında yeni bir eylemde birleştiler.

10 Ekim İçin Kitlesel Yürüyüş ve Basın Açıklaması adı altında organize edilen etkinlik, 13 Ekim 2015 günü saat:16.30’da toplanma yeri olan Eski Cezaevi karşısından başlayacak, Okullar caddesi ve Belediye caddesi geçilerek devrim şehidi Uğur Mumcu Meydanında yapılacak basın açıklaması ile sona erecek.

Tertip komitesi, yaşanan katliama karşı tek ses ve tek yürek olmak isteyen, bu vahşetin hesabının sorulması ve tezgahlayanların cezalandırılmasını isteyen duyarlı tüm vatanseverleri etkinliğe davet ediyor.

 Gerze Demokrasi Platformu

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2015, 21:23

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
cemalettin
cemalettin - 9 yıl Önce

insanı insan yerine koymayan bu adi işlerin hesabı elbet sorulur bir gün eger bu dünya hayatında sorulmazsa baki yani ilerdeki sonsuz hayatta Allah mutlak ve mutlak soracak kimsede yalan söyleyemicek dil dogru söylecek bütün azalarımız dogru söyleyecek ve Allah (cc) hak edeni hak ettigi yere yerleştirecek.cennet ve cehennem kaçınılmaz ama gerçek olan son Allah ölenlerimize rahmet etsin silahsız insanlardı savunmasızlardı.

nusret
nusret - 9 yıl Önce

arkadaş uyanın doğuda ve güneydoğuda neden fazla çocuk yapıyorlar onlar için çocuk ölmüş ölmemiş önemli değil çcuk sayısını 4 te sınırlamak yasaklamak gerekir çinde olduğu gibi bunu çok düşünün aksi halde 2030 da bakın ne oluyor o kemalistleri ozaman greceğiz

banner381
SIRADAKİ HABER