Kendi Elleriyle Hazırladı

Gerze Belediye Başkanı Cevat ŞENSOY örnek bir sergi oluşturarak Ata’ya sevgisini gösterdi.

Kendi Elleriyle Hazırladı

Geçtiğimiz 10 Kasım tarihinde saat 09.05’de hayat durmuş ve Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü ebediyete uğurlanışının 81.yıldönümünde saygı, rahmet ve özlemle anmıştık.

Tartışılmayacak derecede ATATÜRK sevgisini her yerde dile getiren Başkan ŞENSOY’dan Gerze Belediye binası koridorlarında kendi elleriyle Atatürk fotoğraflarından oluşan bir sergi hazırladı.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Selanik’te gözlerini açtığı evden Askeri okul yıllarına, sosyal yaşamından Kongre anılarına kadar bir çok koleksiyonun sergilendiği ATATÜRK Fotoğraf Sergisi’nde ATA’nın sevdiği türkülerle güzel bir ambiyans oluşurken Başkan ŞENSOY tüm vatandaşlarımızı sergiye beklediğini belirtti.

Oldukça önem verdiği sergiye vatandaşlarımızı davet eden Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü ebediyete uğurlanışının 81.yılı vesilesiyle Belediye Hizmet Binamız içerisinde anmak istedik. ATA’mızın askeri yıllarından sosyal yaşantısına kadar bir çok karenin hazırlandığı sergimizde vatandaşlarımızı aramızda görmek bizleri memnun edecektir. Bu vesileyle de Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü rahmet, saygı ve özlemle anıyoruz.” Dedi.

Belediye Başkanlığı Hizmet Binası’nda sunuma açılan sergi 4 gün boyunca devam etmekle birlikte ATA’nın sevdiği türkülerle de sizlerin özlemini gidermek için özenle hazırlandı.

Belediye Başkanlığı Hizmet Binası’nda günümüz itibariyle açılan sergiye tüm halkımız davetlidir.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Gerzeli
Gerzeli - 4 yıl Önce

Başkan bunlarda iyi güzelde gerze ile ilgili hangi devprojeleriniz var merakla bekliyoruz Boyabat'ta kültür merkezi var mesela gerze küçücük bir alana sıkışmış Gerze bekediyesini genişletmeyi düşünüyormusun yoksa zaman incik boncuklamı geçecek sevilen bir başkansın beklentiler büyük bakalım hayırlısıyla

GERZE SAKİNİ
GERZE SAKİNİ @Gerzeli - 4 yıl Önce

yapar...... yapar...... başkanım bi̇r de şu çevresindeki fotomodelleri uzat sa bu iş olacak

GERZE SAKİNİ
GERZE SAKİNİ - 4 yıl Önce

hee işte başkan kendin ol şöyle ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol

Necmettin Çakır
Necmettin Çakır - 4 yıl Önce

Çok güzel olmuş. Emeği geçenlere gönül dolusu sevgiler.

Çevreci
Çevreci - 4 yıl Önce

güzel olan şeyleri takdir etmek takdir edene bir zarar vermez yapılan işin eksiği ve yanlışı varsa o söylenebilir ne demek olduğun gibi görün başkan cumhuriyet öğretmeni onun atatürk sevgisi sorgulamak hiçte doğru değil

banner381
SIRADAKİ HABER