Kimse Yok Mu?

Kaldırımlardaki araç sayısı çoğaldı.

Kimse Yok Mu?

Okulların kapanması ve Ramazan Bayramı’nın yaklaşması sebebiyle ilçemize gelen vatandaş sayısı da bir hayli arttı. Özellikle Cuma Pazarının olduğu günlerde araç sahipleri araçlarını yayaların yürümesi için yapılan kaldırımlara park ederken bugün neredeyse tüm kaldırımlar araç doldu.

Yaya kaldırımlarının insanlar için olduğunu belirterek araç sahiplerinin bu konuda duyarlı olmasını yetkili kişilerin de üzerine düşen güvenlik tedbirlerini almasını önemle rica ediyoruz.

Haber: Özge İnce


Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mithat TUZCUOĞLU
Mithat TUZCUOĞLU - 7 yıl Önce

ben herkesten rica ediyorum. herkes yöneticiler dahil. kurallara uysunlar. tersten gidenler çöp atanlar herkes. plakaya ceza gelince birden saygılı oluyorlar illa zorlamak mı gerekiyor. saygı çok mu zor..

Nami Kalay
Nami Kalay - 7 yıl Önce

şehir içinde çok ciddi trafik sıkışıklığı park sorunu var.birşeyler yapılmalı bilhassa yaz aylarında ve cuma günleri.1.çarşı içindeki merkez caddelerde-ortabahçe cad-köşk tesislerine giren inen cad-limana giriş limanda araba motorsiklet turu atmak-limanda araba içine içki içmek[çok abes çirkinlik] yasaklanmlı[zorunlu araç düğün konvoyu izine düzene tabii olmalı]okullar cad[çıkış yönünde]-hal cad.-tek yönlü yapılmalı-motorsiklet sıkı denetlenmeli sürat-kafa kladırma şov-tehlike rahatsızlık yaratıyor-zabita polis birlikte sıkı denetim kontrol çalışmaları yapmalı-ceza yiyen vatandaş şikayet torpil için siyasi mercileri devereye sokmamalı-polisi görevinde rahat bırakın-herşey can mal huzuru için.olmadan sakınmak önlem almak lazım-Allah aklı kanunlar yetkiyi neden vermişkiii.

GERZELİ
GERZELİ - 7 yıl Önce

zabita bi̇le araci kaldirima birakmiş mi̇llet napsin. osman pamukoğlu cad. bufe yola tezgah açiyo hi̇çbi̇r yetki̇li̇ sesi̇ni̇ çikarmiyor am başkasi duba koydu di̇ye ceza yaziyorlar

banner381
SIRADAKİ HABER