Kızılay Faaliyetlerine Devam Ediyor.

İhtiyaç sahiplerine el uzatıyorlar.

Kızılay Faaliyetlerine Devam Ediyor.

Türk Kızılayı Gerze Şube Başkanı Sündüz Yuvacı'dan Ramazan Ayı içerisinde muhtaç ailelere yapılmakta olan bağışlar ile ilgili bilgi edindik.

Yuvacı, “ Türk Kızılayı Gerze Şubesi olarak Ramazan Ayında da faaliyetlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Hem bağışta bulunan hayırsever vatandaşlarımızın sayesinde hem de şubemizin özverili çalışmaları sonucunda yardıma muhtaç birçok aileye el uzattık.

Ramazan Ayı süresince öncelikle şubemize önceden kayıtlı olan ihtiyaç sahipleri başta olmak üzere Gerze ve köylerinde bulunan 246 aileye ulaşarak onlara ihtiyacı olan yardımları dağıtmaya başladık. İçerisinde on bir farklı ürünün bulunduğu gıda kolisi ile 2016 senesinde vekâlet yoluyla kurban bağışı yapan yardımseverlerin sayesinde hazırlanmış olan konserveleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyoruz.

En kısa sürede en çok insana yardım eli uzatabilmek için duyarlı vatandaşlarımızın Türk Kızılayı ’na bağışta bulunmalarını bekliyoruz. Bedeli 75 olan gıda kolileriyle veya Zekat-Fitre yardımlarınız ile Türk Kızılayı ’na bağışta bulunabilirsiniz. Bunun dışında kendisi hazırlayarak şubemiz yoluyla muhtaç ailelere dağıtılması istenen gıda kolilerini de kabul ediyoruz. Kullanılmayan veya az kullanılmış temiz durumdaki kıyafetleriniz ile ev eşyalarını da şubemize getirebilirsiniz. Şubemize destek olan herkese gazeteniz aracılığıyla teşekkür ediyorum. Paylaşmanın en çok anlam kazandığı Ramazan Ayı’nda tüm hayırseverler ile birlikte bu mutluluğu yaşayabilmek için lütfen bize el verin.” şeklinde açıklamada bulundu.

Türk Kızılayı Gerze Şube Başkanı Sündüz Yuvacı’ ya ulaşarak yardımda bulunmak için;

TEL: 0535 441 03 41

Haber: Özge İnce


Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2017, 11:52
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER