Köylümüzün “Gözü Aydın”

Gerze İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği En Önemli Eksikliği Giderdi.

Köylümüzün “Gözü Aydın”

  İlçemizde mevcut 42 adet köye hizmet götürmede en önemli sıkıntılardan biri, belki de en önemlisi yeterli teknik özelliklere sahip iş makinalarının noksanlığı idi. Bu işle yetkili kamu kurum ve kuruluşları, bu güne kadar belirtilen nedenden dolayı hizmetin köylüye ulaştırılmasında yetersiz kalıyordu. Bu eksikliği fark eden Gerze İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği bu konuda atılabilecek en önemli ve anlamlı adımı atarak kendi öz kaynakları ile DMO’dan 306.000TL. na satın aldığı 1 adet, 30 tonluk, HMK 300 hidrolik paletli eksavatörü Gerze köylüsünün hizmetine sundu.

05 Haziran 2015 Cuma günü saat:13.300’ da Köy Hizmetleri Gerze Bakımevinde yapılan iş makinesi tanıtım töreninde İl Genel Meclisi Üyeleri Ahmet Burma ve Necmettin Çakır, Bakımevi Şefi Rıdvan Kalyoncu, Köylere Hizmet Götürme Müdürü Mehmet Kutlu, Gerze Muhtarlar Derneği Başkanı Fikri Uyanık ve Gerze köylerinin muhtarları hazır bulundular.



 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2015, 08:54

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
sefaköylü
sefaköylü - 9 yıl Önce

çanak çömlekçiler nerede

GERZELİ DEĞİL
GERZELİ DEĞİL - 9 yıl Önce

il özel idaresine tahsis edilen aracı aranızda ortak para toplayıp da almış gibi davranmanız çok hoş bir tiyatro olmuş....sahildeki harabe haberi arkasından yayınlanması aslında çalışıyoruz oyununun ikinci perdesi gibi olmuş

banner381
SIRADAKİ HABER