Kubilay Yuvalı’da İncelemelerde Bulundu

KÖYDES katkılarıyla asfaltlanması tamamlanan Karlı-Yuvalı yolu ile Yuvalı köyü camii ve cami lojmanında yapılan tadilatları yerinde inceledi.

 Kubilay Yuvalı’da İncelemelerde Bulundu

  03 Temmuz 2013 günü saat 13.00 de gerçekleştirilen ve Gerze Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan’ın da Kaymakam Metin Kubilay’a eşlik etti ziyaretin ilk durağı KÖYDES çalışmaları kapsamında asfaltlaması gerçekleştirilen Karlı-Yuvalı yol çalışması oldu. Çalışmayı yerinde inceleyen Kaymakam Kubilay gördükleri karşısında memnuniyetini ifade ederek ulaşım sorununun giderilmesine kesin çözüm olacak yol çalışmasının her iki köy için de hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

  Daha sonra İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan ile Yuvalı köyüne geçen Kaymakam Metin Kubilay’a, köy muhtarı Necip Çelebi ve Yuvalı köyü imamı Mehmet Karafil ve köy sakinleri refakat ettiler. Tadilatı yapılan cami ve lojmanda yaptığı incelemelerde Kubilay; “köye yapılan her çalışma kalıcı bir eserdir. Cami tadilatı ve lojman büyütme işlemi hayırlı uğurlu olsun” dedi. Kubilay konuşmasının devamında; Yuvalı köyümüz ilçemiz köyleri arasında hiçbir şahsın sigara içmediği, bu konuda belki de ülkemizdeki tek örnek köydür. Köylümüzün bu olumlu davranışlarının diğer köylerimizde yaşayanlara da örnek olmasını diliyorum” dedi.






























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2013, 10:09
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER