Kulüp Yürüyüşleri Devam Ediyor

Sonbahar mevsiminin ihtişamlı renklerine tanık oldular.

Kulüp Yürüyüşleri Devam Ediyor

Yeşil Gerze Dağcılık Doğa ve Gençlik Spor Kulübü 19 Kasım 2017 Pazar günü Acısu,  Cennetsuyu,  Söğmeli, Yusufoğlu Köylerine yürüyüş düzenlendi. Kulüp Başkanı Birol Sazak’ın Sinop Tanıtım Günlerinde olmasından dolayı yürüyüşe Murat Olgunsoy rehberlik yaptı.

“Sonbahar.. İçimi ısıtan mevsim... Ruhumu, var oluşumu, nedenlerimi, sonuçlarımı sorguladığım ve kendimi okuyup yazdığım mevsim...

Yaprakların sararmasıdır sonbahar. Kırmızıdan sarıya doğru her tonunu görebilmektir. Düşen her bir yaprakta, seni üzen bir şeyin kendinden uzaklaştığını görmektir. Yerine yeşillerinin geleceğini bilmenin ümididir. Hüznü ve ümidi aynı yerde barındıran ve hissettiren bir güzelliktir.

Yakan bir yazın ardından gelen hüzün serinliğidir sonbahar.. Ruha üflediği vakit nefesini, yeniden doğuştur belki de..Baharın, insanları selamlayan rengarenk çiçeklerini, sonbaharın da renk değiştiren yaprakların ve dökülen, uçuşan yaprakların görsel şölenleri mutlu etmez mi? Sonbahar fotoğraflarındaki renk oyunları çekmez mi dikkatleri. Doğanın kahkahasıdır sonbahar

Sonbahar sevebilmektir.
Hissetmektir.
Hem hüzünlenmek hem de gülebilmektir.
Hüznünü mutluluğa çevirebilmektir.
Hayaldir.
Umuttur.
Ümittir.
Sonbahar; aşktır..

Bugün ki yürüyüşümüz de emeği geçenlere sonsuz teşekkürler. Sonbaharın kahkası gibi ömrünüzden kahkahanız hiç eksik olmasın...Başka etkinliklerde görüşmek üzere...”


Yeşil Gerze Dağcılık Doğa ve Gençlik Spor Kulübü Üyesi Emine ACEHAN

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER