KUSKA'da Süreç Başladı

“Doğru Proje, Beklenen Sonuç” Projesi Eğitimleri Başladı

KUSKA'da Süreç Başladı

  Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı 2012 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında kabul edilen ve Sinop Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesinin başvurusuyla gerçekleşen “Doğru Proje, Beklenen Sonuç” adlı proje kapsamında “Süreç Yönetimi Eğitimi” Üniversitemizde başladı.

Bölgede proje hazırlama ve uygulama potansiyellerini artırmaya yönelik olarak yürütülen çalışmayla AB Hibe Fonları ve Kalkınma Ajansı destekli fonlara yönelik nitelikli projelerin artırılması hedefleniyor.

Eğitimler süresince Su Ürünleri Fakültesinde görevli akademisyenler ve öğrencilerden oluşan 35 kişilik ekibe “AB ve Türkiye İlişkileri, AB Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı ve Proje Döngüsü Eğitimi” verilecek. Eğitimlere, AB ve Dış İlişkiler Koordinatörü Oğuzhan ÖRENLİ ve BESA Danışmanlık Eğitmenlerinden Onur ÇELİK eğitmen olarak katılıyor.

AB Müzakere Sürecinde bölgenin potansiyellerinin etkinleştirmesine yönelik bilincin artırılması gerektiğine dikkat çeken Oğuzhan ÖRENLİ, önümüzdeki dönemde hedef bölgenin nitelikli projelere ev sahipliği yapabileceğini de belirtti.

4 gün sürecek eğitimler sonucunda katılımcılara 24 saatlik AB Mali Yardım Aracı ve Proje Döngüsü Eğitimi Katılım Sertifikası verilecek.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2013, 09:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
öğrenci
öğrenci - 11 yıl Önce

ne zaman başlıyo dışarıdan katılabiliyormuyuz
Editör Notu: Sinop Üniversitesinin iletişim telefonundan öğrenebilirsiniz

banner381
SIRADAKİ HABER