Meclis Mayıs Ayı Toplantısını Yaptı

Toplantıya üye tam sayısının tamamı iştirak etti.

Meclis Mayıs Ayı Toplantısını Yaptı

  Belediye Meclisinin Mayıs ayı olağan toplantısı, belirlenen gündem gereği, 02 Mayıs 2013 günü saat:14.00’de Belediye Meclis Toplantı Salonunda Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın başkanlığında Meclis üye tam sayısının iştiraki ile toplandı.

Belediye Başkanının toplantıyı açış konuşmasından sonra sırasıyla gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Gündeme eklenecek ek maddeler Başkan tarafından Meclise okundu, ilaveleri oya sunuldu. Gündeme ek maddeler olarak ilavelerine oy birliği ile karar verildi.

Belediye Meclisinin Nisan ayı olağan toplantısında alınan kararına ilişkin karar özeti oy birliği ile tasdik edildi.

  1.Belediyenin 2012 yılı Kesin hesabının Bütçe ve Plan Komisyonuna sevk edilmesine oy birliği ile karar verildi.

  2.İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporunu görüşülmesi:

      a) Cemil Bayrak’a ait değişiklik talebinin ilgili kuruluşlarının görüşlerinin alınmasından sonra değerlendirilmesine oy birliği ile karar verildi.

b) Rasim Akça’ ya ait imar planı değişiklik talebinin, söz konusu adada bütünlüğün sağlanması için 1995 yılında yapılan plan değişikliğinden önceki haline getirilmesine oy birliği ile karar verildi.

  3. Ekrem Doğruöz’e ait imar planı değişikliği talebinin Bayındırlık ve İmar Komisyonuna sevk edilmesine oy birliği ile karar verildi.

  4.İlçemiz Yaykıl köyü sınırları içersinde bulunan ve göçük yer olarak bilinen yerin belediyece hafriyat depolama sahası olarak belirlenmesine oy birliği ile karar verildi.

  5. Belediyeye 1 adet itfaiye kurtarma aracının hibesinin kabulü için Belediye Meclisine yetki verilmesine oy birliği ile karar verildi.

Ek:1.Belediyede 11.derecede dolu olarak mevcut olan kadronun çalışanın müktesebine uygun hale getirilmesi için 6. derece kadro ile değiştirilmesine oy birliği ile karar verildi.

Ek:2. ve Ek:3. maddelerle gündeme alınan imar planı değişikliği taleplerinin Bayındırlık ve İmar Komisyonuna sevklerine oy birliği ile karar verildi.

Ek:4. Özcan Kalafat’ a şirket bağışında bulunulmasına oy birliği ile karar verildi.

Toplantının bu oturumda bitirilemeyeceğinin anlaşılması üzerine 2.oturumun 03 Mayıs 2013 günü saat:16.00’ da aynı yerde yapılmasına oy birliği ile karar verilerek toplantıya ara verildi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2013, 12:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 11 yıl Önce

keşke şu maddeler daha aydınlatıcı bir şekilde açıklansa daha iyi olurdu düşüncesindeyim.birde sayın editör özcan kalafata şirket bağışında bulunulmasına demişsinizde ne bağışı olduğunu açıklamanız mümkünmüdür acaba.. teşekkür ederim.

banner381
SIRADAKİ HABER