Meclis Mayıs Toplantısını Yaptı

Gerze Belediye Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısını yapmak üzere toplandı.

Meclis Mayıs Toplantısını Yaptı

Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın başkanlığında üye tam sayısının iştiraki ile, Belediye Meclis Toplantı salonunda yapılan toplantıda aşağıdaki kararlar alındı.

Bir önceki toplantıda alınan karar özeti “Belediye Başkanınca yapılan teklif görüşülerek…”ibaresi koyulması koşuluyla oy birliği ile tasdik edildi.

Gerze Belediyesi 2015 yıl bütçe kesin hesabının Meclis Bütçe ve Plan Ko5misyonuna sevk edildikten sonra alınacak karar doğrultusunda görüşülmesine oy birliği ile karar verildi.

Balıkçı Barınağı ve Sahil düzenlemesine esas dolgu alanı nazım imar planı ve uygulama imar planı değişikliklerinin komisyondan geldiği şekliyle kabul edilmesine oy birliği ile karar verildi.

Belediyeye ait silindir ve greyderin 1 saatliğine kiralanması karşılığı alınacak ücretin KDV hariç 220TL. olarak belirlenmesine oy birliği ile karar verildi.

Ek Gündem: Halk Oyunları ve Türk Halk Müziği topluluğuna yurt dışına çıkış izni verilmesine oy çokluğu ile karar verildi.

Gündemde görüşülecek başka bir konu bulunmadığının anlaşılması üzerine toplantıya son verilmesine oy birliği ile karar verildi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2016, 15:11

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER