Memleket Sevdalıları…

Sinop’lu sanatçıları sizlerle buluşturuyoruz.

Gerze Gündem Haber olarak yine bir ilke imza atıyoruz.

Bu kez memleketin bağrından koparak, büyük kentlerde ekmeğinin peşine düşen ve yolu sanatla kesişen hemşerilerimizi tanıtmaya çalışacağız.

Memleket Sevdalıları adını verdiğimiz programımızda; her türlü imkansızlıklara rağmen içlerindeki sanat ateşini söndürmemek için direnen, “Kurtlar Sofrası” da denilen bu camiada her türlü özveri ile kendini kabul ettirmeye çalışan hemşerilerimizin seslerini duyurmalarına katkıda bulunacağız.

İlk bölümde sizlere deyim yerinde ise bu işe ömrünü vermiş, müzik yönetmeni ve aranjör bestekar Ozan Öztürk’ ü tanıtacağız. Büromuzu yaptığı ziyaretle kendisini yakından tanıma fırsatı bulduğumuz hemşerimiz kelimenin tam anlamı ile bir Sinop Aşığı.

1969 Sinop- Ayancık- Gürsökü köyü doğumlu hemşerimiz 28 yıldır İstanbul’ da müzikle uğraşıyor ve 2007 yılından beri de Sinoplu Sanatçılar Birliği Başkanı ve aynı zamanda bu birliğinde kurucu başkanı yıllardır bu işe emek vermiş, çilesini çekmiş, bu konuda birçok hemşerisinin elinden tutarak belirli noktalara taşımış bir müzik adamı…

İşte sizlere sözü müziği besteleri ve öz be öz kendi emeği ile ürettikleri ile hemşerimiz Ozan Öztürk. 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2012, 11:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN BODUR.......................
HÜSEYİN BODUR....................... - 12 yıl Önce

ozan öztürk deyi̇nce;;;;gurbette;;;si̇nopun sesi̇, gözü, kulaği geli̇r..o ;;;öyle sevdalidirki̇ si̇nop ve si̇nopluya tari̇f etmek müğmkün deği̇ldi̇r....verdi̇ği̇ mücadele takdi̇re şayandir..beni̇m dernke başkanliği yaptiğim yillarda derneği̇mi̇n eğlence geceleri̇ne mutlaka onu çağirmişimdir çünkü o olmadan bi̇r nakiş gi̇bi̇ si̇nopun i̇,si̇mi̇ gecmezdi̇ eski̇den....allah yar ve yardimcisdi olsun başarilar di̇li̇yorum saygilşarimla..

banner381
SIRADAKİ HABER