Minikler 23 Nisan’a Merhaba Dedi

İlçemizde faaliyet gösteren Gülücük Anaokulu, hazırladıkları muhteşem gösterilerle 23 Nisan’a merhaba dedi.

Minikler 23 Nisan’a Merhaba Dedi

21 Nisan 2018 Cumartesi Saat 10 00 da Gerze Belediyesi Sedat Işıdı Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen gösterilere Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, Belediye Meclis Üyesi Arif Recep Gürses, Kurum Müdürü İrfan Sağır ve Cumhuriyet Halk Partisi Gerze İlçe Başkanı E. İlknur Kara ile birlikte çok sayıda veli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan gösteriler Kurum Sahibi K. Sibel PAK’ın açılış konuşmasıyla başladı.23 Nisan’ın öneminden bahseden PAK; konuşmasının ardından etkinlikleri başlattı.

Hep birlikte ATATÜRK şarkılarının ve şiirlerin okunduğu gösteride miniklerimiz yaptıkları şirinliklerle izleyicilerimizden sık sık alkış alırken başarılı performanslarıyla da 23 Nisan Çocuk Bayramı’nın sevincini izleyicilere yaşatmış oldular.

Birbirinden güzel ve anlamlı gösterilerin yapıldığı şenlikte miniklerimizin hep bir ağızdan okuduğu Atatürk Çocukları şarkısı Kültür ve Sanat Merkezi’ni dolduran vatandaşlarımız tarafından ayakta alkışlandı.

Gösteriler son olarak ailelerin çekindikleri hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER