Mobinda Açıldı

Karadeniz’in en köklü mobilya fabrikalarından olan Mobinda Gerze’de ilk mağazalarını büyük bir katılımla açtılar.

Mobinda Açıldı

  Sinop-Samsun karayolu üzerindeki mağazanın açılışı 22 Temmuz 2013 Pazartesi günü saat 16.00 da, AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, , İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Şardağ, Ak Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Gündoğdu, Mobinda Şirket Sahibi Muharrem Durmuşoğlu, Mobinda Satış Müdürü Muharrem Ulusoy ve vatandaşlar katıldılar. Gelen konukları mağaza girişinde Şahin-Davut Erşimşek kardeşler karşıladılar.

  Açılış kurdelesi davetliler tarafından kesilerek, ilçemize hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu. Birlikte mağazanın gezilmesinden sonra yaptığı konuşmada Durmuşoğlu; “ Karadeniz’in en büyük fabrikasıyız, geçmişi 25 yıla dayalı olan, Karadeniz’de en iddialı markalardan biriyiz. Kalite olarak çok iyiyiz, artık bölgede yeni trend Mobinda. Bölgeye hitap eden renk ve desenlerle hizmet vermekteyiz. Fabrika Satış Müdürü Muharrem Ulusoy ise “ Mobinda markasının Karadeniz’in en büyük entegre tesisi olan shovrumlarının açılması bizleri mutlu ediyor, kaliteden ödün vermeden çalışıyoruz” dedi.

  Gerze Mobinda İşletme Sahibi Davut Erşimşek; Gerze’nin artık böylesine büyük çapta mağazacılığı kaldıracak duruma geldiğini, Gerze için seçeneklerin çoğaldığını ve herkesi mağazalarına beklediklerini ifade etti.

Hayırlı olsun dilekleri ile ayrılan konuklara çıkışta kutu içinde kurabiye ikram edildi.
Haber: Nurgül Gençay



























































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2013, 22:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
H.Cem AŞICI
H.Cem AŞICI - 11 yıl Önce

davut kardeşim yeni mağazan hayırlı uğurlu olsun.allah utandırmasın.

banner381
SIRADAKİ HABER