Muhtarlar Derneğinden Plaket Yağmuru

Kaymakam Metin Kubilay ve İl Genel Meclisi Üyelerine plaket verdiler.

Muhtarlar Derneğinden Plaket Yağmuru

  Gerze Muhtarlar Derneği Başkanı Fikri Uyanık beraberinde köy muhtarları Cemal Topal ve Recep Sazak 10 Nisan 2012 Çarşamba saat 09.30 da Kaymakamlık Makamda Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, İl Genel Meclisi Üyeleri Cumhur Kurt ve Necmettin Çakır tarafından karşılandılar.

  Dernek Başkanı ve beraberindeki iki muhtarın Gerze Kaymakamı Metin Kubilay ve İl Genel Meclisi Üyelerine, Gerze köyleri ve köylülerine destek ve katkılarından dolayı plaketlerini sunmalarından sonra törende yaptığı konuşmada Gerze Kaymakamı Metin Kubilay,” Muhtarlar bizim akrabalarımız ve en yakın çalışma arkadaşlarımızdır. Sorumluluklarımızı tüm gücümüzle yerine getiriyor, ilçenin geleceği için çalışıyoruz. Bizim için çalışma alanları olan köylerimizdeki çalışmaları titizlikle takip ediyorum. 21 yıllık meslek hayatımda muhtarların yeri bende hep ayrı olmuştur. Bunun nedeni ise onların köye ve köylüye hizmet ediyor olmalarıdır. Köylerimizde gerçekleştirdiğimiz 61 projenin devamı da gelecek, yardımda bulunduğumuz 69 vatandaşın çoğunluğu köy kökenlidir.” dedi.

  Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Cumhur Kurt,” Derneğinizce verilen plakete layık hizmetler yapmaya devam edeceğim, amacımız köy muhtarları aracılığı ile köylerimize hizmet getirmektir.” dedi.

  C.H.P İl Genel Meclisi Üyesi Necmettin Çakır,” Kaymakamımız köylere hizmet götürme konusunda desteklerini hiçbir zaman esirgememiştir, hep yanımızda olmuştur” dedi. Gerze Muhtarlar Derneği Başkanı Fikri Uyanık, “ Bugüne kadar köylerimize ve muhtarlarımıza her türlü yardımı en adil bir şekilde yapmanızdan dolayı şahsım ve derneğimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.
















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2013, 16:53
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER