Muhtarlar Yemekte Buluştu

Gerze Muhtarlar Derneği Üyesi köy muhtarları sorunlarını yemekte dile getirdiler.

Muhtarlar Yemekte Buluştu

Yemekten önce dernek binasında yapılan toplantıya ev sahibi Gerze Muhtarlar Derneği Başkanı Fikri Uyanık’ın yanı sıra, Ak Parti İlçe Başkanı İzzet Karaman, Gerze İl Genel Meclisi Üyeleri Ahmet Burma ve Necmettin Çakır katıldılar.

Köylerinin sorunları yetkililerin huzurunda tüm çıplaklığı ile ortaya koyan köy muhtarları, temsilcilerinden sorunlarına çözüm üretmelerini isterken, tansiyonun zaman zaman yükseldiği ise gözlerdin kaçmadı. Talep ve önerilerin sunulduğu toplantının ardından Dernekçe üyelere verilen yemek için Gerze Otele geçildi.

Bir yakının cenaze törenine katılması gerektiği için AK Parti Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak toplantıya katılamazken, Gerze Otel’deki yemeğin konukları arasında bulunan CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, her türlü sorunlarının çözümünde bugüne kadar Gerze köylüsüne verdikleri desteğin bundan sonra da imkanlar ölçüsünde devam edeceğini ifade ettiler.






















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2015, 16:55

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN ERCE
DURSUN ERCE - 9 yıl Önce

ben sorkun köyü erce mahallesi̇ndeni̇m 100 yildir beni̇m köyüm ayni bi̇r metre asfalt yapilmazmi karli muhtari gi̇bi̇ muhtarimiz olsun i̇sti̇yoruz bi̇zi̇m muhtar yok hükmündedi̇r

vatandaş
vatandaş - 9 yıl Önce

ne yolunuz var ne suyunuz var. yıllarca muhtarlık yapmak hünermi vatandaşın hangi yarasına merhem oldunuz. gerzenin köylerinin artık akıllı muhtarlara ihtiyacı var.

banner381
SIRADAKİ HABER