Mutluluk Gerze’de.

1.Uluslararası Gerze Mutluluk Festivali için bir araya geldiler.

Mutluluk Gerze’de.

Gerze Belediyesi ve Sinop Güç Birliği Derneği’nin katkıları ile düzenlenen 1.Uluslararası Gerze Mutluluk Festivali 1 Eylül 2016 Perşembe günü saat 14.00’te Gerze Belediyesi ve Gaziemir Belediyesi arasında Kardeş Belediye Protokolünün imzalanması ve ardından düzenlenen Kokteyl ile başladı.

Düzenlenen kokteyle Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Gerze Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar,CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, siyasi parti mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Gerze Belediyesi önünden hareket eden Dünya Barış Günü Kortej Yürüyüşü, Sütaşkı bandosu eşliğinde vatandaşların da katılımıyla Liman Mevkiine geldi. Termik Santral Direnişinin sembolik evini ziyaret ederek bilgiler edinen misafirler anı defterini imzalayarak İskele Mevkiine geldi.

 İskele Meydanında Yeşil Gerze Dağcılık, Doğa ve Gençlik Spor Kulübü Resim ve Fotoğraf Sergisi, Ahşap Oyuncak ve Kotra Sergisi, Ferit Domaniç / Kaf Dağının Ardında, Yıldız Kalkan / Folklor, Belgesel Fotoğrafçı Volkan Atılgan / Mübadele Gelenler Gidenler sergileri ziyaret edildi. Ziyaretin ardından 1 Eylül az sezonu açılışını kutlamak amacıyla İskele’den balıkçı tekneleriyle kısa bir gezinti yapıldı.

Festival saat 17.30’da Gerze İskele Çay Bahçesindeki Söyleşiler ile devam edecek.

Haber: Özge İnce






















































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2016, 17:40
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER