Ne Ararsan Var…

Yaz mevsimi tüm çeşitliliği ile pazara yansımış durumda.

Ne Ararsan Var…

Toprağın insana bereketin tüm çeşitliliği ile ve sınırsız ölçülerde sunduğu bir yaz mevsimi ortasında ilçemizde kurulan Cuma pazarını sizler için bir kez daha ziyaret ettik.

Geçtiğimiz hafta çok az sayıda görülen incir, pazarın en yeni ve en rağbet gören meyvesi olarak artık tezgahlarda yerini almış durumdu, bu bolluk her hafta artarak devam edecek.

Gerek Bafra ve Çarşamba’dan gelen pazarcı esnaflarının ve gerekse Gerze köylüsünün ürettiği tüm yerli sebze ve meyveler Pazar tezgahlarında yerini almış müşterisini bekler durumdu. Yerli ürünlerin satışa sunulması doğal olarak pazardaki fiyatları da oldukça aşağıya çekmiş. Her bütçeye göre ihtiyaçların karşılanması mümkün.

Bu arada daha karlı bir alışveriş için tüketicilerimize bir tüyo vermek istiyoruz. Yoğurt, süt, yağ, peynir gibi sürekli olarak bildiğiniz insanlardan aldığınız ürünlerin dışında, pazara mümkünse öğleden sonra 14.00-16.00 arası çıkın. Çünkü pazarda fiyatlar sabah ve öğleden sonra olmak üzere değişiyor.

Bu hafta tavsiyemize kulak verin, göreceksiniz pazar masrafınız en az 10-20TL.arasında azalacak.

Herkese hayırlı Cumalar diliyoruz.



























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2015, 11:13

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
ismail ersoy
ismail ersoy - 9 yıl Önce

iyi güzelde,cuma istanbuldan al cumartesi istanbula getir pazar güne tamamı çürüyor,ne magnezyumu ne çinkosu ne manganı daha doğrusu iz mineralleri kalmamış .ziraatcilere sormak gerekmezmi nereye kadar.neden araştırılmıyor

banner381
SIRADAKİ HABER