O Lalelendirdi, Başkan Ödüllendirdi

Belediye Başkanı daha güzel bir Gerze’ye katkılarından dolayı Faruk Şahin’ i ödüllendirdi.

O Lalelendirdi, Başkan Ödüllendirdi

  Belediye Başkanlığı Makamında bugün saat:13.00 de gerçekleşen ve Gerze Gündem Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Yoğurtçu’nun da hazır bulunduğu törenle Başkan Osman Belovacıklı hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, İstanbul’da ikamet etmekte olan hemşerimiz Faruk Şahin’e plaket sundu.

  Çevrenize baktığınızda ilçemizdeki nerede ise tüm yeşil alanların, park ve bahçelerin ya açmış, ya da açmak üzere olan lalelerle bezendiğini görürsünüz. Gerze’nin güzelliğine ayrı bir güzellik katarak ilçemizi adeta bir lale bahçesine çeviren bu güzelliği borçlu olduğumuz isim Faruk Şahin. Kendisi İstanbul’ da yaşayan bir hemşerimiz ve tam bir Gerze sevdalısı.

Duygularını” her şey Gerze ve Gerze’li için, hiçbir siyasi beklenti içinde değilim, bildiğim tek şey, yerel idareler o yörede yaşayan ve orayı bilen yöre sakinleri tarafından yönetilmeli” diye ifade etti.

  Dikim dönemi, gazetemiz aracılığı ile Gerze’deki tüm kamu kurum ve kuruluşlarına binlerce lale soğanını karşılıksız olarak ulaştıran ve ilçemizin şu anki doyumsuz görüntüsünü sağlamadaki katkılarından dolayı Gerze Gündem Haber olarak hemşerimiz Faruk Şahin’e sonsuz teşekkürler ediyoruz.











Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2013, 21:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
metin çakır
metin çakır - 11 yıl Önce

faruk şahin kardeşimize hem bir gerzeli olarak hemde akpartili biri olarak teşekkür ediyorum ona eyüp te yapmış olduğu siyasi çalışmalarında başarılar diliyorum

Cevat Şensoy
Cevat Şensoy - 11 yıl Önce

kardeşim sevgili faruk,
gerze'ye gödermiş olduğun laleler için teşekkür eder,her şeyin gönlünce olmasını diliyorum.inşaallah bu bir başlangıç olur.eğer bir insan bu dünyadan göçtükten sonrada hayirla anilmasini istiyorsa hiç karşiliksiz senin gibi yapmali diye düşünüyorum.bir yede eserin varsa yaşiyorsundur.yoksa ha yaşamiş ha yaşamamiş hiç bir anlami yok.sevgilerimle teyze oğlu.

serhat yalım
serhat yalım - 11 yıl Önce

faruk kardeşim gerze için yaptıklarına teşekkür ederimm.hem akraba olarak hemde gerezeli olarak..fakat garip bir yenikent var .biz laleleri para ile aldık.bizi unuttun galiba...teşk.

Nihal
Nihal - 11 yıl Önce

faruk bey'e tüm gerzeliler olarak şükranlarımızı sunuyoruz.güzel gerzemiz lalelerin açmasıyla daha da doyumsuz bir güzelliğe bürünmüştür.buna vesile olduğunuz için teşekkürler

Dilaver KAYA
Dilaver KAYA - 11 yıl Önce

faruk kardesim hiç şaşırmadım bahri şahin in oğluna da bu yakisir di baban da boyle guzel seyleri v e hayir islerini severdi
laleler icin bende tesekkuru borc biliyorum
basarilarinin devamini diliyorum
sevgilerimle dilaver kaya

FAZLI ARAT
FAZLI ARAT - 11 yıl Önce

faruk bey teşekkürler

banner381
SIRADAKİ HABER