Okuyanlar Ödüllendirildi

İlçemiz kütüphanesinde en çok okuyan okuyucular Gerze Kaymakamlığı tarafından ödüllendirildi.

Okuyanlar Ödüllendirildi

İlçemiz kütüphanesinde her yıl olduğu gibi bu yılda kütüphane üyelerinden çocuk yaş grubu, genç yaş grubu ve yetişkin yaş grubundan en çok kitap okuyanlar Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar tarafından ödüllendirildi.

Ödül töreninde konuşma yapan Kütüphane Müdürü Suat Altuntaş “kütüphaneler, kültürleri besleyerek kültürel mirası koruyarak gelecek nesillere aktarılmasına katkı sağlayan kurumlardır. Kütüphaneler teknolojinin esir aldığı insanda toplumsal iletişimin gerçekleşmesine imkan sağlayan mekanlardır. Kütüphaneler günümüz dünyasının yalnızlaşan ve bunalan bireyi için bir sığınma ve rahatlatma alanıdır. Hedefimiz nitelikli, hayata tutunan, hayatınıza dokunan ve 3. Mekan olarak yaşamınızın ayrılmaz parçası olarak gördüğümüz bir halk kütüphanesi olmaktır.” dedi.

Altuntaş’ın konuşmasının ardından Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, okumanın zayıf olduğu bir toplumda yaşadığımızı belirterek, “okumaya örnek teşkil ettikleri ve insanlara ışık tuttukları için dereceye giren öğrenci ve öğretmenleri tebrik ederim. Okumak için başkalarınada aşılamaya gayret gösterin. Az kitap okuyan arkadaşlarınızla kitap alışverişinde bulunun, onları teşvik edin. Her işin başı okumaktan geçiyor” dedi.

Konuşmaların ardından Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar ve Gerze Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz tarafından ilk üçe giren okuyucuların ödülleri verildi.


Ödül Alan Okuyucular

Çocuk Yaş Grubu

      1.      Ezgi Bayraktar 126 Kitap

      2.      Sıla Eslam Durmaz 122 Kitap

      3.      Nihat Efe Yılmaz

Genç Yaş Grubu

      1.      Yağmur Silah 86 Kitap

      2.      Nurcan Deniz 79 Kitap

      3.      Elif Burma

Yetişkin Yaş Grubu

      1.      Yasemin Bayraktar 114 Kitap

      2.      Buket Itır Atay 101 Kitap

      3.      Sakinur Yücel 92 Kitap





















 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2017, 13:04

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
şüko
şüko - 7 yıl Önce

yağmura selam olsun sıra arkadaşı

banner381
SIRADAKİ HABER