Önder İş Dünyası İftarda Buluştu

ÖNDER İş Dünyası Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Rasim Erdoğmuş ve Yönetim Kurulu Üyeleri iftar yemeği düzenledi.

Önder İş Dünyası İftarda Buluştu

  Merkezi İstanbul Tekstil Kent’te yaklaşık 4 ay önce Sinoplu iş adamı ve eski meclis üyesi kurucu başkan Rasim Erdoğmuş tarafından çoğunluğu İmam Hatip Lisesi mezunlarından oluşarak kurulan ÖNDER İş Dünyası Sanayici ve İşadamları Derneği Teksti Kent’te kendi mekânlarında iftar yemeği düzenlendi.

Tekstil Kent’te modern bir dizaynla göz kamaştıran geniş bir mekan da çalışmalarını yürüten ÖNDER Sanayici ve  İşadamları kendi mekanlarında düzenlemiş oldukları iftar yemeğine tanınmış işadamları, sanat ve siyaset dünyasından ünlü isimler, milletvekilleri, gazeteci ve yazarların yanı sıra çok sayıda seçkin davetli katıldı.

ÖNDER İş Dünyası Sanayici ve İşadamları Derneği yeni kurulmasına rağmen yapmış olduğu çarpıcı girişimler ve bir dizi etkinlikler sonrası kendinden sıkça bahsettirerek ülke genelinde teşkilatlanmaya başladı.

Açılış konuşmasını yapan Sinoplu iş adamı ve ÖNDER İş Dünyası  Sanayici ve İşadamları Derneği’nin Genel Başkanı Rasim Erdoğmuş derneğin hedeflerini, amaçlarını anlatırken yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Erdoğmuş koşmasında, Büyük ve güçlü yeni bir Türkiye inşasında ekonominin önemine dikkat çekerek iş adamlarımızı daha büyük bir mesuliyetin beklediğini ifade ederek dünya çapında büyük markaların çıkarılması gerektiğini ve Türkiye artık dünyadaki ekonomik sistem içerisinde bu büyük markalardan söz ettirmelidir. dedi.

İkramların ardından ÖNDER İş Dünyası  Sanayici ve İşadamları Derneği’nin yönetim kurulu üyelerinin tanıtımının ardından iftar yemeği son buldu.





Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2014, 09:50
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER