Organik ürünler hale taşınıyor.

Cumhuriyet meydanında bulunan organik ürün satış yeri yıkılarak park alanı olarak düzenleniyor.

Organik ürünler hale taşınıyor.

   Olayla ilgili sitemize açıklama yapan Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, “Önceki yıllarda Sinop İli Örtü Altı Sebze Üreticiler Birliğinin müracaatı üzerine geçici olarak yer tahsisi yapıldığını, fakat daha sonradan buranın amacı dışında kullanılarak adeta, termik santral kurulmasını isteyen bir gurubun üssü haline getirildiğini gördük.” dedi. “Gerzeli birçok vatandaşın, termik santrale olan yoğun tepkisinin burası üzerine yoğunlaşması üzerine de encümen kararıyla yıkılmasına karar verildi.” diyerek sözlerine devam eden Başkan; mevcut alanda çevre duvarlarının da kaldırılarak buranın, park alanına çevireceğini söyledi.

Başkan Belovacıklı, önümüz günlerde hal içini düzenleyerek, gerçek organik ürünler üretenlere vereceğini ve eski günlerdeki hali tekrar canlandıracağını belirtti.

YORUM EKLE
YORUMLAR
ibrahim
ibrahim - 13 yıl Önce

başkanım derse doğurudur hal içinde olursa iyi olur başarıların devamını bekleriz saygılarımla

emre
emre - 13 yıl Önce

onun söylediği hep doğru olsa ne yazar orayı yıkarak gerze köylüsünü ekmek teknesinden eden bir başkan daha gördümü gerzeli

gercek üretici
gercek üretici - 13 yıl Önce

busntıral kurulunca ve bugün karşı cıkanlarda termikci olunca nasıl bakacaklar bu cıfcilerin yüzüne yoluda yatırmıyolardıbir şelaleyegitdi canımsahil.

banner381
SIRADAKİ HABER