Palamut Yüz Güldürdü.

Gerze Balıkçılar Kooperatifinin yüzü güldü.

Palamut Yüz Güldürdü.

Uzun zamandır Gerze Balıkçılar Kooperatifinde balıkçıların yakalamış oldukları balıkları görmek imkânsızdı. Dört buçuk ay süren av yasağının 1 Eylül’de serbest bırakılmasıyla palamut avında şansını deneyen Gerzeli balıkçılar yakalamış oldukları balıkları iki gündür kooperatife bırakmaya başladı.

Gerze Balıkçılar Kooperatifinden edinilen bilgiye göre Gerzeli balıkçılar kendi teknelerinde 35 kasa palamut yakaladı. Yakalanan palamudun satışını gerçekleştirmek üzere yaklaşık bir saat içinde Sinop ilçelerinde balık satan esnaflar ile ihale yapılacak. İhalede istenilen fiyat düzeyine göre alım gerçekleşmediğinde balıklar Gerze Balıkçılar Kooperatifinde satışa sunulacak ve Gerze Belediyesi tarafından yapılacak olan anons ile halkımıza duyurulacak. Palamudun boyutuna göre en küçüğünün 4 TL’ye, en büyüğünün 6 TL’ye satılması bekleniyor.

Haber: Özge İnce

 



Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2016, 11:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 8 yıl Önce

balik sezonunun tüm balikcilarimiza ve gerzeli tüketiçilere için hayirlra vesi,le olmasi temenni ve dileklerimi gönderiyorum..rastttttttttt gele, rast geleee..!!!!!!!!!!!!!!!!!

banner381
SIRADAKİ HABER